Poradna Xiaomi 11 Lite 5G NE 6GB/128GB

Autor: Jiří | Vloženo: 13.03.2024 000 09:27 | Témata: Poradna Xiaomi 11 Lite 5G NE 6GB/128GB

Jiří

Po aktualizaci na xiaomi 11 lite mi zmizela možnost používat otisků prstů,ačkoli před tím dva roky fungovala.Co s tím?


  • elektroshock

    elektroshock

    13. března 2024

    Dobrý den Jiří,

    je mi líto, že po aktualizaci vašeho Xiaomi 11 Lite 5G NE zmizela možnost používat otisků prstů, i když předtím tato funkce fungoval

    Dobrý den Jiří,

    je mi líto, že po aktualizaci vašeho Xiaomi 11 Lite 5G NE zmizela možnost používat otisků prstů, i když předtím tato funkce fungovala. Zde je několik kroků, které můžete zkusit k opravě tohoto problému:

    Zkontrolujte nastavení otisků prstů: Nejdříve zkontrolujte, zda jsou v nastavení vašeho telefonu stále aktivovány otisky prstů. Tuto možnost byste měli najít v sekci pro zabezpečení nebo v sekci pro přihlášení a hesla.

    Přidejte otisk prstu znovu: Pokud je nastavení otisků prstů stále aktivní, zkuste přidat svůj otisk prstu znovu. Projděte průvodce přidáním otisku prstu podle pokynů a ujistěte se, že otisk prstu je správně a pečlivě zaznamenán.

    Restartujte telefon: Občasný restart telefonu může pomoci vyřešit dočasné technické problémy. Vypněte telefon, počkejte několik vteřin a poté ho zapněte znovu.

    Kontaktujte zákaznickou podporu: Pokud se problém s otisky prstů nevyřeší ani po provedení výše uvedených kroků, může být vhodné kontaktovat zákaznickou podporu Xiaomi. Můžou vám poskytnout další pomoc a pokyny k řešení tohoto problému nebo v případě potřeby poskytnout servisní zásah.

    Doufám, že tyto kroky vám pomohou opravit problém s otisky prstů na vašem Xiaomi 11 Lite 5G NE. Pokud budete mít další otázky, neváhejte se zeptat.






    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

    reagovat na odpověď

Odpovězte na otázku Po aktualizaci na xiaomi 11 lite mi zmizela možnost používat otisků prstů,ačkoli před tím dva roky fungovala.Co s tím?