Nejnovější recenze ze sekce Mobilní telefony
- Příliš velký objem telefonu.
Zatim vse v poradku.
Přesně co potřebuji...
Telefon dorazil a je již nainstalován.
Vše proběhlo v pořádku a rychle.
Telefon iphone netřeba představovat.
- Velikost tak akorát,větší už by byla fakt moc
- Jasný a čistý displej s možnostmi nastavení,byť není AMOLED apod.
- Čistý systém,předinstalováno naprosté minimum aps.
- Velice slušný foťák
- Poměr cena/výkon při koupi v akci skvělý
- Rychlost a spolehlivost systému (zatím)
- Výkon stačí na veškerou činnost(hry neřeším)
- Není nabíječka,kabel by tedy alespoň mohl mít USB C/C,nemá jack
- U foťáku nelze nastavit HDR,při automatice je trvale zapnuté,byť stará Motorola to běžně měla
- Nesmyslně popsané oválné popisky funkcí ve stahovací liště,což zdržuje,dříve byly je kulaté čisté ikony,kterých se tak vešlo víc na jeden záběr (to je ale teď asi u všech mobilů)
- Otisk na bočním tlačítku je dost nepraktický,lepší byl na zádech nebo v displeji
- Výdrž není tak dobrá,jak se píše,klasická jednodenní
- Různé nelogičnosti a nabídky na sdílení kdečeho,ale dá se zvyknout
- Nemožnost ukončit hovor bočním tlačítkem,což bývala klasika a často by se hodila
- Docela se zahřívá. V bočním rámečku je malinký otvor,údajně na odvětrání(?),ale kryt otvor v tom místě nemá
- apple
- Doporučuji

Motorola Edge 50 Neo 8GB/256GB Pantone Poinciana
Přidáno: před 7 hodinami
(naposledy upraveno před 7 hodinami)
Zakoupeno v suntech.cz
Skvělý poměr cena/výkon
- na zákldě mých požadavků mi ho doporučil prodejce
- Dobry display, dobry fotoaparat
Byl to dárek a zatím spokojenost
- dobré
- výhodný nákup
No complaints so far, really solid phone for the price
- nízká cena
- kvalita zpracování
- odpovídající poměr cena výkon
- Telefon na 2 SIM, tovární aktualizace po dobu 6 let
Ten model doporučuji.
super
- Ne každý chce chytrý telefon. Tento telefon jsem zakoupila pro přítele, který pracuje jako malíř pokojů a lakýrník. Telefon je odolný a proto mu vyhovuje. Potřebuje ho především na volání, takže je s ním spokojený.
Nic
Recenzovat produkty Apple? Nosit dříví do lesa je smysluplnějsí (*
(Tady ten konkrétní telefon je odměna za vysvědčení.)
Sám sice tuto značku nepreferuji, ale uznávám její kvality, takže za mě super brand, který má své zasloužené místo na bedně a dokáže udělat radost. Technická kvalita *****, emotivní vibrace *****, design *****, poměr cena/výkon *****/**** rozumná investice ***
- Jednoduché ovládání bez zbytečných funkcí
- Kompaktní velikost a lehkost
- Dlouhá výdrž baterie – ideální na cesty
- Spolehlivost a odolnost
- Dvě SIM karty + paměťová karta
Telefon je přesně ten typ zařízení, které ocení každý, kdo hledá jednoduchý, přehledný a spolehlivý mobil bez zbytečností. Je malý a lehký, takže se pohodlně vejde do kapsy nebo kabelky. Ovládání je naprosto intuitivní – žádné zbytečně složité funkce, jen to, co člověk opravdu potřebuje: volání, SMS a pár základních funkcí navíc. Velkou výhodou je dlouhá výdrž baterie – vydrží klidně několik dní bez nutnosti nabíjení, což je v dnešní době u telefonů obrovské plus. Ideální pro seniory, děti, nebo jako druhý telefon na cestování či do práce.
Zastaralý model špatně zpracované z vyroby