Poradna Samsung Galaxy S4 I9505 16GB

Autor: | Vloženo: 29.07.2015 000 15:12 | Témata: Poradna Samsung Galaxy S4 I9505 16GB

S3Neo, S4.

Zdravím, chci se zeptat. Nyní mám cca druhý měsíc Sam. Gal.S3Neo, ze začátku děs-běs, protože jsem přešel po 10 letech z tlačítkové klasiky. Lidi z těchto telefonu mi přijde dělají něco víc, než to je(asi to dělá doba).. prostě dotykový fon :-)Takže, už jsem si trochu zvykl.. ale, časem možná půjdu do S4, nebo S5ka, ale to spíš na základě odpovědí. Na S3Neo užívám jen aplikace viber, whatsapp, píšu sms, volám, občas net, když nejsem na stolním pc, hry nehraju, a hrát nebudu(nebaví mě)Samsug ty vlajkové fony se mi líbí designově. Je prosím Vás u S4 či S5 stejný "probém" zahřívání třeba u psaní přes whatsapp, či viber? A když stáhnete na S4 nový android, jde telefon bez problému? Děkuji za případné odpovědi. S pozdravem P.:-)

  • Var-G

    Var-G

    1. srpna 2015

    Zdravím, mám skušenosti s Galaxy S III.4,5 i 6. Zahřívání u psaní na Whatsapp či viberu je divná věc a nemělo by se to stávat, jelikož psaní nijak telefon nezatěžuje. Na S4 je aktuálně Android Lollipop 5.0.2 a občas se sekne ( Samsungy mají do S5 strašně žravou nadstavbu a zabírají většinu paměti RAM ), ale jinak jede v pořádku. Jestliže používáte pouze sms, internet, volání a viber a whatsapp, tak nevidím důvod, proč nezůstat na S III Neo. Je zbytečné pro Vás kupovat Galaxy S4, či S5, jestliže na ní budete dělat to samé jako na S III Neo, protože S III Neo v pohodě zvládá vše požadované. Já bych zatím zůstal u S III Neo a třeba za 2-3 roky bych šel do nového.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonym

      2. srpna 2015 - Anonym

      Dobrý den,

      Děkuji za čas:-) Výměnu jsem chtěl jen proto, že jsem koukal po recenzích, jak ten S3Neo o cosi připravili o proti S3 původní, tak jsem si myslel že to má pak vliv na ty aplikace co užívám. Zahřívá se eviditně jen u aplikace Viber, protože jsem na Viberu teď déle nepsal, zatím to jde, píši teď hodně přes Whatsapp, ale Viber si normálně nechám. Umírám teda asi jen z psaní na te pidiklavesnici, i jsem zkoušel jinou, ale, nebaví mě to hledat, a stahovat, a je to samá reklama. Ale display bych asi menší nechtěl, zvykl jsem si na velký.. takže po čase možná přejdu na 5" S5ka, má pro mě až moc aplikací co bych nevyužil.. S4ka by se dala, ale tam zase nevím co změna toho androidu na nejnovější. Ale ten asi nemusím měnit, že né? Ten android? Tam je to jiné snad jen tím prostředím, nebo né?

      Díky.


    • Var-G

      19. srpna 2015 - Var-G

      Tak zase tak moc se toho na novém Androidu nezmění, není nutnost ho mít :)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.