Poradna Nokia N86

Autor: | Vloženo: 03.03.2013 000 20:02 | Témata: Poradna Nokia N86

Bluetooth pri zapnuti píše chyba operace

V menu nastaveni pripojeni pomoci bluetooth jsi chci zapnout prenos ale pri zmene z vypnuto na zapnuto nelze chyba operace prosím o radu.Tipuju to na system nejspíš ale nevim sem v tom uplnej lajk .

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. března 2013

    Ahoj, tohle dělá nejčastěji, když se povede jinému s "Bluetooth radarem" a podobnými blbovinami zahltit Vaše Bluetooth falešnými adresami.......určitě jste měl mobil se zapnutým BT někde u kamarádů, nebo v nákupním centru a povoleno "viděn všemi" a nějakej šikula Vám poslal prográmek, který zaplní adresář přijatých BT ID do mobilu.
    ----pokud Vás mobil pustí do nastavení toho adresáře , tak tam všechno vymažte = většinou tam zbydou jeden dva nesmazatelné ID a blokujou BT.
    ----ideální by bylo nechat v servise přehrát nový (čistý ) OS Symbian 9.2 nebo, pokud se nebojíte, tak master reset pomocí číselného kodu,případně v menu vymazat do továrenského nastavení (položka "Obnovit původní nastavení, kód je 1 2 3 4 5). Dejte vědět, jak jste se rozhodl.
    ----pokud naznačujete, že se v tom moc nevyznáte, tak to může být tím, že u některých přenosů (záleží na nastaveních v mobile) se vyžaduje párování a to párování uložit s vyžadováním, nebo bez něj.....jelikož Vás to nepustí do menu BT, tak to nemá cenu rozepisovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.