Poradna Nokia Lumia 630 Dual SIM

Autor: | Vloženo: 23.06.2014 000 09:29 | Témata: Poradna Nokia Lumia 630 Dual SIM

Nokia Lumia 630 odesílání pošty

Dobrý den,
mám NL630 a chtěla bych se zeptat;
1) mám nastavený Nokia email, vidím své DORUČENÉ emaily, ale když chci na nějaký odpovědět, pošta uvízne ve složce "pro odeslání" a nechce se odeslat. Nevím jak nastavit, aby mi šlo email i odesílat. Co s tím prosím ?

2) když jdu do Officů a tam vyberu Office 365 a tam dám nastavení - chce to email adresu a heslo, to zadám, ale vždy mi to oznámí : "Došlo k potížím, kvůli kterým nebylo možné operaci dokončit."
Poradíte?

Děkuji Vám a přeji hezký den!

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    24. června 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    1) asi máte špatně nastavený email účet pro odchozí poštu (resp SMTP server), bohužel Nokia email neznám (resp nevím zda tím myslíte email od nokie, nebo emailovou aplikaci od nokie. Buď jej musíte správně nastavit, a správné nastavení by jste měla zjistit někde na stránkách poskytovatele emailu. Nebo druhá varianta použít email účet od MS, např outlook.cz, který můžete propojit s vaším emailem, pak bude moci posílat pod svou původní adresou a navíc využívat výhod push notifikace atp.

    2) "Office 365" je placená služba uložiště, která umožňuje některé pokročilé možnosti, nevím zda ji máte zakoupenou. Pokud ne, tak můžete v "Office" vybrat OneDrive (resp dříve SkyDrive), který je máte zdarma.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Elsa

      24. června 2014 - Elsa

      Dobrý den,

      no v telefonu je služba Nokia mail,kde jsem se registrovala. email je na Hotmail.cz
      SMTP server odchozí pošty má jiný "kod" nez příchozí pošta, ale to je asi v pořádku ??
      Netuším kde správné nastavení zjistit? Na nokia.com v podpoře jsem nic užitečného nenašla :-(
      Zmenila jsem i email na Centrum.cz, ale problém je stejný...
      Netušíte co s tím?

      Děkuji.


    • Anonymní uživatel

      24. června 2014 - Anonymní uživatel

      služba Nokia mail je pouze pro emaily na s koncovkou Nokia.com (nebo tak nějak).

      Pokud máte email na Hotmail.cz tak se jedná v telefonu o účet Outlook nebo Hotmail (s Nokia Mail nemá nic společného). Pak ho do telefonu přidáte pod jedním z těchto dvou účtů, a vše se nastaví automaticky.

      Pokud máte email na Centrum.cz, pak máte dvě možnosti, buď jej přidáte do telefonu jako "Jiný účet" a částečně vám pomůže tento návod. Nebo účet centrum.cz propojíte se svým účtem na Hotmail.cz.


    • Elsa

      24. června 2014 - Elsa

      no právě, a obě dvě možnosti nefungují. Přidala jsem jiný účet (ten , který mám na Centrum.cz) a chodí pouze doručená pošta, odesílat/odpovídat nelze. Pak jsem to zkoušela alespon propojit (účet Outlook a Centrum) , bez úspěchu. Dopadlo to tak , že do Centrum na telefonu mi chodí doručená, ale odpovídat mohu z Outlooku, což je šílené. Netuším co s tím... Chtělo by to nějakou navigaci krok po kroku, ale to nevím kde , jak ... :-(


    • Anonymní uživatel

      24. června 2014 - Anonymní uživatel

      Bohužel s mailem na centrum moc nepomůžu, díval jsem na jejich stánky a nemají tam ani žádný návod jak nastavit (jediný je tam na telefony iPhone, který jsem poslal). V tomto případě bych se obrátil přímo na podporu centrum.cz, jak nastavit telefon aby mail fungoval.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.