Poradna Nokia E7

Autor: | Vloženo: 11.03.2013 000 12:45 | Témata: Poradna Nokia E7

Záruka platná v Čr

Dobrý den,mám tuto Nokii,přestala nabíjet,má podle čísla imei záruku v české republice,ale nemám záruční list.Mohu uplatnit i tak záruku a kde? Je to T-mobile.Děkuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    11. března 2013

    Zdravím, často se stává, že Záruční list prodejce nepodpíše a neorazítkuje....čili v tomto případě stačí, jestli jste si odložila aspoň "paragon", případně se dá použít Smlouva o Připojení operátora s tím, že reklamace se zásadně řeší v místě nákupu.

    Pokud má prodejce (např. DATART) síť prodejen, lze uplatnit reklamaci ve kterékoli prodejní jednotce této sítě. Podobně by to měl uznat i operátor, jenže tam je zádrhel:
    --- operátor šetří na svých vlastních prodejnách a zřizuje tzv. franschizovanou prodejnu/ny, které vypadají ausgerechtnet jako ta pravá, ale pracovníci mají omezené právomoci.....
    ---takže ideální je zajít přímo do té prodejny, kde jste mobil koupila a tam uplatnila svůj požadavek, mají tam o Vás (předpokládám) v databázi klientů Vaše údaje a to pomůže překonat potíže se Záručním listem. Oni mají své smluvní servisy, Vy si přijdete pro opravený mobil do prodejny. Záruka (ovšem na Záručním listě) se prodlužuje o dobu opravy.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.