Poradna Nokia Asha 306

Autor: | Vloženo: 01.04.2013 000 09:06 | Témata: Poradna Nokia Asha 306

Přehrávání Videa

Jak přehrávané filmy roztáhnout přes celou obrazovku,popřípadě do jakého rozlišení zkonvertovat aby to šlo přes celou obrazovku????

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    1. dubna 2013

    Ahoj, stačí "klepnout" (dvakrát za sebou klik) na běžící video a 90% se jich roztáhne na full screen. U YOU TUBE se klikne na ikonu vpravo dole ve výřezu pro video.
    Pochybuji, že plnohodnotné filmy jdou přehrát bez komprimace na ASHE. Dotykový displej slouží na hraní her, prohlížení fotek a videoklipů.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • stafordice

      3. dubna 2013 - stafordice

      Ať v průběhu klikám jak klikám tak se nezvětší,jen se ukáží tlačítka na posouvání a zastavení videa,tak nevím jak na to


    • Anonymní uživatel

      3. dubna 2013 - Anonymní uživatel

      Ty stažené filmy jste nějak konvertoval a ony se zobrazí v nějakém poměru stran.
      Opět opakuji, že se divím, že vůbec jde přehrát film. Kdyby to bylo video z mobilu, tak je to v pohodě....je možné, že hw výkon ASHE prostě nedovolí zvětšit, asi to paměť (která je malá) neumožní. Jinak u chytrých mobilů je Nastavení přehrávačů v menu těch přehrávačů (Fit screen/Full screen). Tady je dedikovaný přehrávač od Nokie.
      Zkuste tento trik: nainstalujte si z Nokia Store (nebo přímo ze stránek Opery) Operu Mini - ta umí kouzla, umí zoomovat stránky a pod. Kromě toho přehraje hodně video formátů. Problém je jen v tom, že Opera Mini nebude jako defoultní, čili při přehrávání filmů na PK se otevře zabudovaný přehrávač a Vás se to nezeptá...
      Takže Opera Mini je dobrá při přímém streamingu z netu.


    • Anonymní uživatel

      3. dubna 2013 - Anonymní uživatel

      P.S.: za tohle nic nedáte: zkuste na běžícím filmu, někde na obrazovce, déle podržet prst, jestli nevyjede skrytá nabídka.....M.


    • stafordice

      6. dubna 2013 - stafordice

      Zkusila jsem všechny možnosti a roztáhnout přes celý displej to nejspíš neumí.Tak jsem si zase koupila telefon na dvě věci.


    • Anonymní uživatel

      6. dubna 2013 - Anonymní uživatel

      Tak to je mi fakt líto, ale zas tak špatné to není, že by to nemohlo být ještě horší, žeano? Za ty peníze?
      ---někdy se vyplatí koupit nějaký "chytrý mobil" staršího data (hodně jich leží ve skladech operátorů) a raději se učit práci s chytrým mobilem, než chtít od "hloupého", hezky vypadajícího mobilu totéž, to prostě nejde.....
      Proto je v posledních dvou letech takový hlad po chytrých mobilech a tabletech - lidé zjistili, že se nevyplácí (kromě starší generace a dětí) kupovat mobil "na dvě věci", jak jste trefně napsala.
      Doporučuji podarovat v rodině a poohlédnout se po jiné značce, než BYLA Nokia, případně N 500, N700 a pod. za levný peníz. Jsou i jíné Nokie, ale jsou to novinky a jsou moc drahé. LUMIE opatrně, protože by mohlo dojít ke sklamání (ta první řada starších), pokud počkáte, anebo se podíváte na HUAWEI W1 s OS WP8 za 6.000 Kč, tak chybu neuděláte. I Androidové mobily jsou dobré pro jednoduchost ovládání a dobrou personalizaci. Většina umí plynule přehrát filmy a videa (ptejte se, zda je v něm i Flash Player 10,11- pak je to v pohodě). Přeji šťastnou ruku při nákupu...M.


    • stafordice

      1. května 2013 - stafordice

      Děkuji za rady,tento mobil jsem už prodala a koupila jsem Samsung Galaxy S 2, A jsem nanejvíš spokojená.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.