Poradna Nokia Asha 306

Autor: | Vloženo: 26.01.2013 000 17:12 | Témata: Poradna Nokia Asha 306

???

Dobrý den ted když se připojim přez wifi tak se mi často u nějakých internetových položek objevují 2 symboli a to tyto:(myslím tím takové ty nahoře displeje) znak wifi a znak točící se zeměkoule?? Budu něco platit? nevím co to znamená.děkuji za odpověd...

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    27. ledna 2013

    Ahoj Anonyme, to mne překvapuje, že by u moderního mobilu ještě byla archaická ikonka "točící se zeměkoule" ???
    ---ale pokud ji tam vidíš i po šestém pivu a dvou panácích :D), tak tam fakt je.
    ---nejdříve k té ikonce zeměkoule: tohle měly babičky Nokie, například od první vůbec s WAPEM (předchůdcem webu) a to prababička Nokia 3330 a krásná seniorka N 7110 až po tetičku Nokii 6300) a když se ta zeměkoule točila, tak to znamenalo připojování se mobilu k internetu (WAP-u).
    ---za samotné připojení a dokonce prohlížení domovské stránky (mobilní verze) operátora (Tvého) se neplatí. Rovněž v základě free bezlicenční pásmo Wi-Fi je bezplatné (nespoplatňováno), protože obchází operátora a je nelicencované.....tolik teorie, v praxi to může být jinak.

    1/záleží jakou a kde používáš momentálně wi-fi síť a CO na ní právě provádíš...
    2/i při zapnuté wi-fi a dokonce i u ikonky "wi-fi"na displeji , není záruka, že se v konečném důsledku nepřipojuješ přes operátora...on to schválně narafičí tak, aby si uživatel myslel, že je v pohodě a pak faktůra ho probudí do reality......je to tema široké, proto zkus dotaz konkretizovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.