Poradna myPhone 8855

Autor: | Vloženo: 10.04.2011 000 22:49 | Témata: Poradna myPhone 8855

Muze mi nekdo pomoct?nevim sprovoznit televizi prosim radny postup taketo neco ma po prve v ruce a nic nevim ani wifi a vubec ne tv dekuji predem

  • astv

    astv

    17. dubna 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Na telefonu jsou tři plochy. Posuňte se stylusem nebo prstem na třetí plochu. Tam objevíte ikonu televizoru. Klikem se dostanete do menu ( při vytažené anténě ), spustíte ladění kanálů a vše jde automaticky. Pozor na očekávání. Ten tuner lze použít jen v blízkosti vysílače, tzn. musí tam vůbec existovat signál. Tuner je poměrně citlivý, takže např. v Praze bez problémů.
    Po naladění stačí dotek do pravého dolního rohu obrazovky, objeví se ovládací menu a pak vyčkat, až telefon najde vybraný kanál. Někdy je užitečné přidržet se antény rukou, tělo v tom případě funguje jako zesilovací anténa.
    Podle mých zkušeností má tuner velkou spotřebu energie, takže baterie vydrží tak 2-3 hodiny. Řeším to zapojením na nabíječku, v autě na nabíječku před zapalovač. Kabel je v základní výbavě, v Alze koupíte do auta adaptér za cca 220 Kč, ale na Aukru jsem jej sehnal ta 100 Kč.
    Zvuk je poměrně tichý a pokud hůře slyšíte, v autě nic moc. Sluchátka bohužel používají stejnou zdířku jako napájecí kabel a tak zbývá jedině externí zesilovač.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne (1)
    • roman

      2. května 2011 - roman

      Ja mám problém,že po prvom nastavení vyhladania kanálov či už anologovej alebo digitálnej TV neviem znovu nastaviť hladanie na inom mieste .Chcel by som vedieť ako sa dostanem k znovuvyhladaniu iných staníc,volby a späť mi dá lebobo výber analog a digi alebo prvonaladené stanice .


    • astv

      3. května 2011 - astv

      Vlevo je tlačítko "Volby". I já se tam dostávám obtížně, nejlepší je pořídít si nějaké ovládací pero nebo jak mu tady říkají "Stylus". Ten si lze i levně vyrobit ze starého vypsaného fixu, aby nešpinil ( bacha, zabrousit hrot do kulata ). Na druhý konec dáte kus gumy. Do toho menu se lze dostat poklepem na to tlačítko "Volby". Jde to obtížně, ale jde to. A tam je v menu i ladění.
      Bohužel dodávaný manuál ovládání TV vůbec nepopisuje.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.