Poradna Huawei G630

Autor: | Vloženo: 05.08.2014 000 12:03 | Témata: Poradna Huawei G630

Který vybrat?

HUAWEI Ascend G630 nebo HUAWEI Ascend G6? Který je podle vás lepší?

  • pedes

    pedes

    5. srpna 2014

    Patricie, nelze říci, který je lepší, oba jsou dobré. Spíš by bylo možné říci, který je pro vás vhodnější pokud byste napsala vaše preference. Pokud jde o OS oba (všechny tři) mají Android™ 4.3+Emotion UI 2.0 Lite. Hlavním rozdílem je tvar, rozměry, hmotnost, rozlišení předního fotoaparátu a velikost displeje.
    Zkuste napsat co vás zajímá, případně co je vaší prioritou.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Patricie

      5. srpna 2014 - Patricie

      Rozlišení předního fotoaparátu má G630 horší, že? Prioritou je pro mě přehrávání mp3 souborů, přístup na internet a oba fotoaparáty, a tak bych chtěla vědět, jestli s tím není nějaký problém.
      Již teď děkuji za odpověď a za upozornění na toto rozlišení.


    • Petr

      6. srpna 2014 - Petr

      zadni fotoaparat je stejny , ale predni na G6 je lepsi , jinak Displej u g6 je QHD ma tedy nižší rozlišení než G630 ten má HD displej a 5 palcovy displej o to je vetsi a je o neco težší jinak vykonove sou na tom stejne :) jinak na hudbu bych asi nevedel kterej doporucit ale ja se svym G630 sem spokojen ma snapdragon audio + takze hraje jak o zivot a hlavne g630 s baterkou vydrzi i pres dva dny :) ja bych doporucil tedy g630 ... G6 je spis takovy vzhledovy doplnek :) ale tak dobrej mobil


    • pedes

      6. srpna 2014 - pedes

      Zkusím tedy trochu zareagovat. Přední vs. zadní fotoaparát. Primárně využijete zadní. Na druhou stranu selfie a nejen to bude lépe vypadat při 5mpx než při 1mpx. Pokud plánujete více fotit zkuste si porovnat foto výstup obou smartů. O mp3 bych se nebál ani v jednom případě. Buď využijete vestavěný přehrávač nebo si stáhnete jiný. Zde je možné si stáhnout i např. Total commander pro správu telefonu a ten má i velice povedený přehrávač. Oba dva mají procesor Snapdragon, který uvádí Petr. Doplním, že G630 ve verzi 200 a G6 buď ve verzi 200 nebo jako G6-4G ve verzi 400. Základní rozdíl je podpora LTE u verze 4G. Čili za mě, pokud seženete G6 s LTE pak bych ho určitě upřednostnil, má ho např. TMobil. Je tam další výhoda v rozlišení videa, větší uživ. paměti (4GB vs 8GB) atd. Pokud jde o rozlišení displeje pro běžného uživatele není zásadní zda je rozlišení 245 nebo 290 ppi. Není to znatelné. Podstatné je, že telefon G6 má displej 4,5" a G630 5". Zda je pro vás přínosnější větší úhlopříčka nebo naopak, o něco kompaktnější přístroj, jehož výhodou je i nízká hmotnost (115g vs 160g) je čistě na vašem uvážení.
      Kapacita baterie jak u G630 tak u G6 je 2000mAh. Takže vzhledem ke stejnému HW i SW je výdrž shodná, možná může naopak větší displej přispět ke jejímu zkrácení. Ale v případě smartfounů je to stejně vždy 1-2dny, pokud to budete používat.
      G630 jsem netestoval, G6 (bez 4G) jsem měl od Huawei zapůjčenou a byl jsem spokojen.


    • Patricie

      6. srpna 2014 - Patricie

      Děkuji moc všem za pomoc. Můžu se ještě zeptat, kde má G6 otvor na připojení sluchátek? Jestli je na levém boku dole? Popřípadě kde ho má G630?


    • Petr

      7. srpna 2014 - Petr

      souhlasím s pedesem :) ja teda g6 mel v rukach na okoukaní jinak vlastnim G630 a ta velikost do ruky ani neprijde,jinak ma dirku na sluchatka na vrchu a g 6 se me zda taky ted nevim ale je to na vas, ja si bral telefon kvuli displeji potřeboval sem vetší , G6 není špatna ale srovnal bych ty telefony na stejne urovni ze jsou :) a k te uzivatelske paměti G6 4G ma 8 gb+ nfc ale klasická G6 ma 4gb nema nfc


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.