Poradna Blackview BV7000 Pro

Autor: | Vloženo: 09.06.2017 000 11:57 | Témata: Poradna Blackview BV7000 Pro

Rozdíl BV7000pro a GBV7000pro ?

Chci si koupit tento mobil,a zajímalo by mne, jestli někdo zná rozdíl mezi výše zmíněnými. Podle jednoho obchodu je GBV7000pro stejný mobil, akorát je tam upravený systém a snad je tam hned Android 7 Nougat. Je to prý jenom jiné označení dovozce (společnosti iGet) pro ČR...Víte někdo jestli tomu tak je popřípadě další rozdíly? GBV7000pro je hlavně podstatně dražší a nevím za co. Dle mých informací jenom proto, že to přes "třetí"stranu (společnost iGet). Díky

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    9. června 2017

    Nie, iGet robi skutocne upravy produktov, softver je tam odlisny urcite, je mozne, ze su tam aj nejake hardverove upravy (do BV6000-ky sa pridavala napr. ochranna membrana). Kazdopadne. Ja si myslim, ze za danu cenu uz idu kupit aj lepsie telefony. :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Martin

      9. června 2017 - Martin

      A konkrétně víte, nebo ne? Myslím v čem je odlišný software? Dost totiž pochybuji o tom, že by se vyrábělo více verzí jednoho telefonu co se hardwaru týče...


    • Anonymní uživatel

      9. června 2017 - Anonymní uživatel

      Ano, viem. Pokial nepotrebujete odolny telefon, pozrel by som sa na iPhone 5s, Huawei P10 Lite, SG A3 2017, Huawei P9 Lite 2017, Honor 6X a ak chcete nieco mensie, tak staru ale stale dobru Xperiu Z1C.
      Ak potrebuje odolne, tak by som sa pozrel na SG Xcover 4, starsi Blackview BV6000 (usetrite a navyse neni vyrazne horsi), Evolveo Strongphone G4 alebo Strongphone Q9.


    • Anonymní uživatel

      9. června 2017 - Anonymní uživatel

      No a co sa tyka softveru - iGet ma kvalitnejsiu cestinu a co sa tyka hardveru - mozete pochybovat, iste je, ze z tovarne vychadzal Blacvkiew BV6000. Spolocnost iGet ho ale z dovodu zvysenia odolnosti upravovala a davala za reproduktor membranu. Ostatni predajcovia to nerobili.


    • Martin

      9. června 2017 - Martin

      Odolný potřebuji určitě kvůli práci tak že ty první odpadají. Samsung je skoro stejně drahý, XCover 3 mi vůbec nesedí a Strongphone se mi nelíbí ani jeden. Doposud mám Strongphone Q4 (maximální spokojenost až na mobilní internet). Obrovské problémy s mobilními daty (připojením) 3G jen velmi vyjmečně a bez toho to fakt nejde. Jinak by mi bohatě stačil! Proč tedy ne Blackview BV7000 pro? Vím, že chci tento, ale teď jenom ke kterému se přiklonit. Jestli K BV nebo ke GBV od iGet...Jestli za to ten 1500,- rozdíl stojí. Neměním telefony podle toho, co zrovna vyjde, tak že pokud s ním nebudou problémy, budu ho mít hodně dlouho...:-) .


    • Anonymní uživatel

      9. června 2017 - Anonymní uživatel

      Len mi pride predrazeny na to, co dokaze, to je vsetko. :)
      Vy musite vediet, ci sa vam to oplati. :) Lisia sa len v detailoch. Pri iGete mate lepsiu zaruku a premakanejsi softver. Pri telefone od inych preddajcov zas mate lakavejsiu cenu. :)
      A este by som sa rozhodne mrkol na toto: https://mobilni-telefony.heureka.cz...


    • Martin

      9. června 2017 - Martin

      V pořádku, jsem rád, za názor! Díky moc. Na UleFone Armor jsem se díval před malou chvílí a určitě ještě zapřemýšlím. Jeden obchod nabízí ke BV7000 pro záruku 30 měsíců. Jde o to, jak se k tomu případně postaví, kdyby něco. Recenze na obchod jsou rozporuplné :-) tak váhám... Ale 1500,- navíc je dost na to, jestli jsou rozdíly minimální... V čem je ten software vymakanější? Uvedl jste jenom lepší překlad do češtiny...:-) . U Strongphone Q4 mi maximálně vyhovuje naprosto čistý systém bez zbytečností! To je super!


    • Anonymní uživatel

      9. června 2017 - Anonymní uživatel

      Ten Ulefone je podstatne lacnejsi a nie je o tolko horsi... :)
      Ano. Papierovo moze dat zaruku kazdy, ale ako sa k nej obchod postavi, to je otazka... Recenziami obchodov na Heureke by som sa velmi nezapodieval, radsej by som sa pozrel na diskusiu pri danom obchode. :)
      Ano, 1500 korun je, co sa tyka mobilov, dost velky rozdiel, navyse ked su rozdiely len minimalne, preto hovorim, ze vy sa musite rozhodnut, ci su to dobre investovane peniaze. :)
      System je vymakanejsi prave v tej cestine. Nestaci? :))


    • Martin

      9. června 2017 - Martin

      No pokud to je jenom "dokonalejším překladem" tak nevím, jestli to je to, za co bych chtěl dát 1500,- navíc :-) . Musím to promyslet. Nejlépe telefon někde vyzkoušet. Ale neprodávají zatím nikde poblíž...


    • Anonymní uživatel

      9. června 2017 - Anonymní uživatel

      Nuz, tak mate dve moznosti - cestovat za mobilom alebo to risknut a kupit ho naslepo. :)


    • Martin

      10. června 2017 - Martin

      Uvidím, díky za názor :-) . Dám tomu ještě chvíli a uvidím...


    • Anonymní uživatel

      10. června 2017 - Anonymní uživatel

      Okej, vela stastia. :)


    • Olda

      24. června 2017 - Olda

      Je to nesmysl co tu říkáte,žádný rozdíl v tom není !!! Myslíte,že se budou vyrábět dva různé tipy ? To určitě ne,je tomu ie stejně jako u BV6000 je to absolutně stejné!! Proč se tedy produkt jmenuje iGET Blackview a ne jen iGet ? Protože je to jen dovozce jako každý druhý zde,od rozdílu,že před název produktu používají iGET. Stačí si oba koupit,pořádně je porovnat a pak něco vykládat.


    • Anonymní uživatel

      24. června 2017 - Anonymní uživatel

      Vy ste analfabet? VYRABA SA JEDINE BLACKVIEW BV6000, IGET ICH LEN UPRAVUJE PRE NAS TRH. Ja si to nevymyslam, nech sa paci, tu je dokaz mojho tvrdenia - https://mobilni-telefony.heureka.cz....
      Kupte si BV6000 a BV6000 v uprave od iGETu, poriadne ich obalte v kovovych pilinach a uvidime, ktory vam bude bezchybne fungovat, pane. ;)
      A vola sa tak preto, lebo sa jedna o Blackview. Zariadenie vyvinula spolocnost Blacvkiew a ma na neho autorske prava. V pripade, ze by ho spolocnost iGET vydavala cisto len za svoj produkt, riskovala by zalobu. Ked uz idete vyskakovat, aspon si o tom nieco nastudujte...


    • Weaving

      27. června 2017 - Weaving

      mam bv7000 pro z aliexpresu, dnes jsem si jej upgradela na android 7.0 a čeština je ok. Vyšel na 4700,-


    • Martin

      29. června 2017 - Martin

      Diky za nazory. Popravde myslim, ze je na obojim neco. Bude to jako napriklad u naradi zn. Mak... kde vas strasi, vyhradni dovozce pro CR ze pokud nemate naradi od authorizovanych prodejcu, kterym dodava on nebude Vam stroj opraven, muze se jednat o repliku atd. Jen aby jste koupili od nich a oni se uzivili jako pouhy distributor. Ve skutecnosti stroje dovazi i jine firmy, ktere jsou primymi prodejci a neni na tom marze 3. strany. Spolecnost iG.. myslim, ze dela max softwarove upravy. Android je dle me furt Android, max tam budou navic nejake zbytecnosti a system nebude cisty... Ted mam Evolveo Strongphone Q4 a cisty system na nem je uplne nejlepsi!


    • Ester

      14. září 2017 - Ester

      Dobrý den,
      prosím, který jste si vybral a jak jste s ním spokojený? Děkuji.


    • Martin

      22. září 2017 - Martin

      Dobrý den, omlouvám se, za pozdní reakci. Koupil jsem Blackview BV7000 pro a to hned dvakrát. První jsem ve 14 denní lhůtě vrátil z důvodu problémů s internetovým připojením (mobilní data) a druhý hned z toho samého důvodu opět ve "zkušební době". Nyní jsem stále na starém Strongphone Q4 a čekám, s jakým telefonem kdo přijde. Z aktuálního sortimentu odolných telefonů se mi nic nelíbí. Co vy, něco jste pořídila?


    • fas

      14. listopadu 2017 - fas

      ano telefony jsou vážně rozdílné v základových deskách. jinak pracuji přímo v Igetu a myslím že to jsou vlajkové lode navíc je už 8000pro a to je top outdoorovy telefon


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.