Poradna Zopo ZP998

Autor: | Vloženo: 21.05.2014 000 00:52 | Témata: Poradna Zopo ZP998

Poruchovost, výkon

Nejsem nováčkem u androida, měl jsem SG S2, abych nevěděl, že některé appky občas prostě blbnou a android občas prostě blbne, proti stabilním WP má ale zatím decentně lepší obchod s apkami. A jsem schopen leccos tolerovat, ale to co jsem zažil tady, to nemá obdoby, tak se chci zeptat, jestli někdo tušíte poruchovost tohohle modelu, protože zvažuji, jestli ho jít vrátit a vzít Nexus (nebo něco v podobné cenové hladině), nebo si vzít na odzkoušení ještě jeden stejný model, jestli bude lepší. Co se mi stalo? Zapnul jsem to a vypadalo to ok, až na jednu bublinku na předem nalepené folii, ale to je ok, stane se. Aktualizoval jsem software, od té doby nešel pustit facebook. Nevadí, třeba je to vada appky, aktualizuíj to. V obchodě si nikdo sice aktuálně nestěžoval, ale třeba to opraví. 2. den jsem někam jel autem a GPS mi ukazovala random pozice v okolí místa, kde jsem byl. Po několika dnech se to ustálilo a pozice je v okruhu 150-200 metrů od reálného místa. K navigaci nepouižitelné, root dělat nechci, abych nepřišel o záruku, takže nějaký fix nepřipadá v úvahu. Postupně se přidalo vypadávání hovorů, náhodně mačkaných 5 písmen, když zmáčknu jedno písmeno, pokud jsem to nabíjel z počítače, a postupem času se to začalo stávat i bez nabíjení. Po čtyřech dnech jsem to musel, abych si jen zatelefonovl, hodit do továrního nastavení, ale telefonování i tak blbne, gps je furt nepřesná, jen jsem neaktualizoval ten FB, tak ten běží. Jaká je zkušenost jiných uživatelů? Za ty peníze mi to přišel pěkný kus hardware, ale když to nefunguje, tak je to jako pracovní nástroj prostě nepoužitelné. Mám měnit, nebo zkusit jiný model?

Díky.

  • 2. června 2014 - Oficiální zástupce obchodu ZOPOmobile

    Dobrý den,
    telefon jako takový je velmi povedený a nejedná se o chronický problém tohoto modelu. Hlavní problém bude ve Vašem případě v ROMce telefonu.
    Takže doporučujeme Vám přehrát Rom a většina Vašich problémů by měla být pryč.Co se GPS týče, tak pokud po přehrání ROM nezačne fungovat, tak je potřeba udělat Vámi zmíněný fix, k čemuž je nutný root přístup.

    Pokud byste potřeboval s něčím pomoci, můžete nás kdykoli kontaktovat emailem na [email protected].

    P.S. Na telefony zakoupene u nás na www.zopomobile.cz neztrácíte záruku provedením ROOTU ani přehráním ROM telefonu(-:


    S pozdravem za ZOPOmobile

    David Buršík

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.