Poradna Zopo ZP998

Autor: | Vloženo: 23.03.2014 000 10:56 | Témata: Poradna Zopo ZP998

Micro SD

Dobrýd en, chtěla jsem se zeptat, zda má mobil slot pro paměťovou kartu, a pokud ano, jestli se dá použít i když tam budu mít 2 SIM. U některých telefonu je slot, ale jakmile se používají 2 SIM, tak už tam paˇměťová karta dát nelze. Děkuji

  • Honza

    Honza

    24. března 2014

    Tento telefon mám měsíc. Mám 2 SIMky + 16GB kartu a žádný problém sem neshledal. Pokud nemáte problém s jeho velikostí a výdrží baterie max. 1 den, tak ho rozhodně doporučuji!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • V.

      20. dubna 2014 - V.

      Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, baterie tedy opravdu vydrží pouze den? Při běžném používání a sem tam brouzdáním po netu? Telefon se mi líbí, rozhoduji se mezi Samsung S4, tento ZOPO a nebo se mi líbí ještě LG Optimus G2, ten se mi líbí taky hodně, ale cenově vychází nejlíp ZOPO. Líbí se mi i velikost. Jak je na tom foťák? Odpovídají fotky 14Mpix?
      Předem děkuji za odpovědi.


    • ZOPOmobile

      2. června 2014 - Oficiální zástupce obchodu ZOPOmobile

      Dobrý den,
      ano, baterie při plném využití telefonu vydrží maximálně den, při středním a nižším využití se pak můžete dostat až na dva dny.

      Foťák je dle mého názoru velmi slušný. Zde se můžete podívat na recenzi: http://www.svetandroida.cz...

      Pokud byste potřeboval(a) s něčím poradit, můžete nás kdykoli kontaktovat emailem na [email protected].

      S pozdravem
      Za zopomobile.cz

      David Buršík


    • Martin

      11. července 2014 - Martin

      Zdravím, já ZOPO998 používám "běžným způsobem", tzn. volání a sms (cca 10-15 telefonátů á 5 minut denně + 15 SMS), přes den offline, večer na wi-fi (nebo dle potřeby i během dne), žádné náročné hry, občas music, foťák apod...a baterii nabíjím většinou po 2,5 - 3 dnech (pak většinou dám nabít přes noc) ... samozřejmě, že při vyšší zátěži (celodenní inet či zapnuté GPS apod.) se tato doba zkracuje! Ale ještě se mi nestalo, abych ráno odešel s plně nabitým mobilem a před večerem to hlásilo plné vybití ...


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.