Poradna Xiaomi Redmi Note 4 4GB/64GB

Autor: | Vloženo: 05.04.2018 000 23:38 | Témata: Poradna Xiaomi Redmi Note 4 4GB/64GB

Bluetooth

Dobrý den, v autě mi jde na handsfree každý mobil jak je možné že tento nejde. Mám chuť ho kvůli tomu vrátit protože handsfree potřebuji. Děkuji za odpověď Z. Brož

  • Anonym(raději)

    Anonym(raději)

    15. dubna 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Jestli máte možnost ho vrátit, vraťte nebo reklamujte. To vám ale nejspíš neuznají. Mrkněte na to, co jsem řešil o trochu dřív. To samé. A ta banda tupých očích hlav, posedlá poměrem cena výkon bude trvat na tom, jak je ten mobil úžasný. Není. Já ho prodal. A koupil jsem P10 lite. Xiaomi totiž párování NEUMÍ! A jestli ano, pak jen omezeně. Ono toho neumí daleko víc. Ale pro hraní her je super. Někomu to stačí. :-) Jinak je to průměr pro socky bez mozku. Super výdrž na baterie se taky nekoná i když je ta kapacita znát. Jo mrkněte se níže. Potíže s párováním. 3 prd..e mouder, ale rada žádná. Naletěl jsem na recenze a počítal jsem s tím, že když Androidy umí něco konkrétního všechny do jednoho, tenhle to bude umět samozřejmě taky. Prd! Prostě to MIUI z nějakého důvodu neumí a umět nebude. Jsou rádia, která s tím dokážou komunikovat na úrovni BT sluchátka. Ale kontakty tam nedáte. Pořiďte si když tak tu BT blbost na clonu. U nás je za 700,- na Wish za třetinu. Je to řešení. Ale já jsem tu hujdu prodal. A Xiaomi mi už do baráku nesmí. :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • pepe

      17. dubna 2018 - pepe

      V pohodě zparovano s autem (Opel corsa) v pohode muzika z telefonu , telefonovaní přez bluetoth přez auto , přijimani hovoru tlačitkem na volantu, video z youtube jede na mobilu a zvuk jede z repraku v autě. ! Takže zpárovano perfekt !
      U Xiaomi a nadstavba MIUI je možny vše jen je potřeba to umět a nastavit, neni to jen ten jednoduchej Android ...!!
      Čus


    • Zdeněk

      24. dubna 2018 - Zdeněk

      Taky umím být chytrej! Já prosil o radu a ne o vychloubání. Tak jestli můžete poradit tak poraďte. V mém životě je tel. na padesátém místě ale v autě ho potřebuji. Děkuji


    • pepe

      24. dubna 2018 - pepe

      Kolego to nebylo vychloubani to byla zkušenost , Myslim že bude dobre sehnat si někoho v okolí aby přímo v autě fyzicky poradil vyzkoušel , těžko nějak sahodlouze popisovat tento problem.
      Přeju uspěch !
      pepe


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.