Poradna Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB

Autor: Iva Hrubá | Vloženo: 05.03.2024 000 12:06 | Témata: Poradna Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB

Iva Hrubá

Dobrý den je v aplikacích tohoto mobilu rádio ?

  • elektroshock

    elektroshock

    5. března 2024 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ano, Xiaomi Redmi Note 13 Pro by měl být schopen streamovat rozhlasová vysílání, pokud používáte internetové rádio. Většina moderních chytrých telefonů, včetně zařízení Xiaomi, má přístup k internetovým rádiovým aplikacím prostřednictvím Google Play Store nebo jiných obchodů s aplikacemi. Některé telefony mohou také obsahovat předinstalovanou aplikaci pro poslech rádia.

    Pokud hledáte konkrétní aplikaci pro poslech rádia, doporučuji zkontrolovat obchod s aplikacemi na vašem telefonu a vyhledat aplikace pro poslech rozhlasových stanic. Mezi populární aplikace patří například TuneIn Radio, iHeartRadio, Radio FM atd.

    Pokud jde o vestavěný FM rádio přijímač, není to vždy standardní funkcí ve všech telefonech, ačkoliv některé modely Xiaomi mohou tuto možnost nabízet. Pokud má váš telefon vestavěný FM tuner, můžete si stáhnout a nainstalovat aplikaci pro poslech FM rádia a využívat tuto funkci.

    Pamatujte, že pro poslech rádia přes internet bude vyžadováno připojení k internetu, buď přes Wi-Fi nebo mobilní data.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.