Poradna Xiaomi Redmi Note 11S 6GB/128GB

Autor: Petr Filipi | Vloženo: 30.06.2023 000 20:09 | Témata: Poradna Xiaomi Redmi Note 11S 6GB/128GB

Petr Filipi

Je na telefonu nějaká ochranná folie/sklo z výroby?

Dobrý den,
koupil jsem dceři tento telefon + ochranné sklo na displej. Ale po předání telefonu, když jsem se své sklo snažil nalepit, tak jsem zjistil, že na displeji už nějaká folie/sklo nalepeno je. Folie/sklo je nalepeno lehoulince nakřivo (kolem přední kamery má výřez). Prodal mi Datart nějaký jetý telefon nebo to mají všechny telefony? Podle krabičky byl telefon vyroben (asi) 10/2022.

  • elektroshock

    elektroshock

    2. července 2023

    Dobrý den! Je obtížné přesně říct, zda byl váš telefon prodán jako nový nebo použitý. Mohlo dojít k drobnému poškození obalu nebo byl telefon možná vrácen a znovu prodán jako otevřený balení. Doporučuji vám kontaktovat Datart přímo a informovat je o situaci. Mohou vám poskytnout potřebné vysvětlení a nabídnout řešení, jako je například vrácení nebo výměna telefonu.

    Pokud je folie/sklo nalepeno nakřivo nebo má výřez kolem přední kamery, můžete se pokusit o její přesunutí nebo odstranění a následně přidání nové ochranné folie nebo skla. Mnoho telefonů je vybaveno předem nanesenou ochrannou fólií nebo sklem, ale jejich správná aplikace a zarovnání by mělo být provedeno precizně. Pokud si nejste jisti, jak správně nainstalovat nové ochranné sklo, můžete vyhledat odbornou pomoc nebo poradit se specialistou na mobilní telefony.

    V každém případě je důležité komunikovat s prodejcem a upozornit je na jakékoliv zjištěné problémy, abyste mohli získat odpovídající řešení.
    Tým Elektroshock.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.