Poradna Xiaomi Redmi Note 11 4GB/128GB

Autor: Jiří | Vloženo: 19.07.2023 000 19:42 | Témata: Poradna Xiaomi Redmi Note 11 4GB/128GB

Jiří

NFC v telefonu

V parametrech uvádíte čip NFC ale v návodu nikde není jak to zprovoznit

  • elektroshock

    elektroshock

    19. července 2023 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den Jiří,

    Pokud váš telefon Xiaomi Redmi Note 11 má zabudovaný NFC čip, měl by být schopen provádět funkce spojené s touto technologií. Chcete-li NFC zprovoznit a používat, můžete postupovat podle těchto kroků:

    Zkontrolujte, zda je NFC skutečně aktivní ve vašem telefonu. Můžete to provést takto:

    a. Otevřete Nastavení (ikonka ozubeného kola) na vašem telefonu.
    b. Najděte možnost "Připojení a sdílení" nebo "Více spojení" a klepněte na ni.
    c. Hledejte možnost "NFC" nebo "NFC a platební karty" a ujistěte se, že je zapnutá.

    Po zapnutí NFC můžete začít používat funkce, které NFC nabízí, například:

    a. Bezkontaktní platby - Pokud máte uložené kreditní nebo debetní karty v digitální peněžence (například Google Pay nebo Apple Pay), můžete je použít k bezkontaktním platbám na kompatibilních terminálech.

    b. Párování zařízení - NFC můžete použít k rychlému párování s jinými zařízeními, například s reproduktorem nebo sluchátky, které podporují NFC párování.

    c. Sdílení souborů - NFC umožňuje rychlé a jednoduché sdílení souborů mezi dvěma NFC zařízeními. Stačí je přiblížit k sobě a potvrdit odeslání nebo přijetí souborů.

    Je důležité si uvědomit, že občas se může stát, že se některé telefony liší v uživatelském rozhraní a umístění možností v nastavení. Pokud byste NFC nemohl najít, zkontrolujte prosím podrobný návod nebo oficiální webové stránky Xiaomi pro váš konkrétní model.

    Pokud byste měl potíže s aktivací NFC nebo byste potřeboval další podrobné instrukce, můžete se také obrátit na zákaznickou podporu Xiaomi, kde vám rádi pomohou s nastavením NFC na vašem Redmi Note 11.

    Doufám, že vám toto poradilo a že si plně užijete funkce NFC na vašem telefonu! Pokud máte další otázky, neváhejte se zeptat.
    Tým Elektroshock

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.