Poradna Xiaomi Redmi 3S 2GB/16GB

Autor: | Vloženo: 18.02.2017 000 09:39 | Témata: Poradna Xiaomi Redmi 3S 2GB/16GB

Přiřazení fotek a vyzváněcích tónů ke kontaktu

Dobrý den, nemohu najít u kontaktu v sekci "upravit" tlačítko "přidat další položku" abych mohla k jednotlivým kontaktům přidat např. fotku, vyzváněcí tón. Další věc, když chci přidat kontakt do "skupiny",tak mi to oznámí, že přidání kontaktu selhalo. Děkuji moc za pomoc s vyřešením problémů. Hezký den.

  • KIM Group s.r.o.

    KIM Group s.r.o.

    23. února 2017

    Dobrý den, Vlastimile! Když se nacházíte v seznamu, zmáčkněte dlouze levé tlačítko pod displejem. Vyiede vám nabídka, ve které si zaškrtněte políčko "Zobrazit fotografie kontaktů". U jednotlivých kontaktů máte obrázek obrysu člověka, na něj klikněte a nastavte ke kontaktu příslušnou fotku.
    Co se týká skupin: V kontaktu, který chcete přidat do skupiny, vyberte volbu "Spojit kontakty". Nahoře pak máte možnosti "Nedávné", "Kontakty" a "Skupiny". Vyberte "Skupiny" a pak tu, do které chcete kontakt přidat :-)

    Hezký den přeje tým KIM Group

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Vlastimil

      23. února 2017 - Vlastimil

      Dobrý večer, nechci obtěžovat, ale jak přidat fotografii se mi podařilo ještě před tím, než mi přišla od vás odpověď :-) Mám ale problém s tím přiřazením různých vyzváněcích melodií k jednotlivým kontaktům (dcera - jiné,manžel - jiné), pokud je to vůbec možné a problém s přidáním kontaktu do skupiny - nemůžu nikde najít volbu "spojit kontakty" :-( Když dlouze podržím kontakt např. manžela, tak mi to nabídne možnosti : zobrazit - upravit - vymazat - odeslat na plochu - oblíbený kontakt. Víc nic :-( Můžete mi to, prosím, vysvětlit jako pro blondýnu :-D ? Děkuji moc Jana Kališová


    • Vlastimil

      24. února 2017 - Vlastimil

      Dobrý den :-) tak už jsem přišla na to (metodou pokus - omyl), jak nastavit u různých kontaktů různé melodie. Musí být kontakty uložené v telefonu, ne to dělat z kontaktů na SIM kartě. Tak ten problém už je vyřešený. Tak už zbývá jen dotaz na ty skupiny. Podle vašeho návodu jsem se dostala až tam, že z nabídky nahoře"Nedávné", "Kontakty" a "Skupiny" vyberu skupinu a napíše mi to, "žádné skupiny" Tak nevím :-( Jinak v kontaktech skupiny mám vidět hned pod "Můj profil" jsou "Moje skupiny", ale když chci přiřadit kontakt do skupiny tím postupem, co jsem dělala podle vašeho návodu, tak mi je neukáže :-( Děkuji za trpělivost se mnou :-) Jana Kališová


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.