Poradna UMiDIGI A3 Pro

Autor: Iva Vlasáková | Vloženo: 25.06.2020 000 05:06 | Témata: Poradna UMiDIGI A3 Pro

Iva Vlasáková

Je vhodný pro 11-leté dítě

Dobrý den. Dcera potřebuje telefon, kromě volání, ráda fotí a natáčí. Fotografie pak různě dekoruje. Hry na telefonu nehraje. Občas na wifi hledá info do školy. Je tento telefon pro ní vhodný? Potřebuji rovnou dva, ještě pro mladší dceru. Jejich problém je, že nafotí strašně fotek a občas jim telefon spadne na zem...

Děkuji za radu

Vlasáková
605 366 982

  • Registrovaný uživatel

    Registrovaný uživatel

    26. června 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den mám tento telefon a dle mě fotí si myslím solidně pokud ale chcete opravdu paradní fotky doporučuji se poohlednout po něčem jiném ale to samozdřejmě zase bude stát více peněz,nebo skus Te se kouknout na youtube kde napiš te telefony do a častku do ktere tel chcete jsou tam recenze i právě na fotoaparaty pokud ten druhý pádá hodně dceři na zem doporučuji se poohlednout po nějám odolném telefonu ale ty levné odolne mobily ale ve směs mizerně fotí,a ty drašší odolne telefony už fotí lépé,a upřímně na focení je vždycky lepší nejaká zrcadlovka nebo profi fotoaparat a né telefon.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.