Poradna Ulefone Armor 17 PRO

Autor: Rudla | Vloženo: 06.01.2024 000 19:02 | Témata: Poradna Ulefone Armor 17 PRO

Rudla

Rudla

Voděodolnost + extra tvrzené sklo

Dobrý den, dorazil mi telefon ulefon armor 17 pro z elektroshocku. Rada bych se ještě doptala na detaily:

- telefon má být voděodolný, ale má odkryté kryty konektorů. Čekala jsem, že kryty pro nabíječku, jack atd. budou kryté. Je i přes "neuzavření" těchto krytu telefon voděodolný po dobu půl hodiny?

- telefon by měl mít odolný původní displej/sklo. Proč je připojené ještě dodatečné tvrzené sklo? Pro zvýšení ochrany? Nebo původní sklo bez aplikace dodatečného tvrzeného skla neposkytuje avizovanou ochranu?

- jak dojde k potvrzení prodloužené záruky 36m? Chápu, že podmínkou je sepsání recenze (zatím to vypadá na veskrze pozitivní), ale jak z Vaší strany dojde k potvrzení prodloužení záruky na telefon?

Děkuji za informaci. I za rychlé dodání telefonu.

Růžena

  • elektroshock

    elektroshock

    6. ledna 2024

    Dobrý den Růženo,

    Děkujeme vám za vaše dotazy ohledně telefonu Ulefone Armor 17 PRO a za vaši rychlou reakci na doručení telefonu. Rádi vám poskytneme potřebné informace:

    Voděodolnost: Telefon Ulefone Armor 17 PRO je navržen tak, aby byl odolný vůči vodě a prachu. I když jsou některé konektory nezakryté, stále by měl být schopen odolat krátkodobému ponoření do vody podle standardu IP68, což zahrnuje test na voděodolnost po dobu alespoň 30 minut v hloubce 1,5 metru. Avšak doporučujeme nedopouštět delší expozici vodě a důkladně vysušit telefon po jeho vystavení vodě.

    Tvrzené sklo: Dodatečné tvrzené sklo může být aplikováno na displej telefonu, aby zvýšilo jeho odolnost proti poškrábání a nárazům. To může poskytnout další ochranu, i když původní sklo může být odolné samo o sobě. Je to něco jako dvojitá ochrana pro váš displej.

    Prodloužená záruka: Pro potvrzení prodloužené záruky na 36 měsíců, jak je nabízeno u některých elektronických zařízení, je obvykle vyžadováno několik kroků. Jedním z nich může být sepsání recenze na produkt. Je důležité sledovat pokyny pro konkrétní postup, který vám byl poskytnut prodejcem nebo výrobcem, abyste mohli využít prodlouženou záruku.

    Pokud budete potřebovat další informace nebo pomoc, neváhejte se obrátit na výrobce nebo prodejce telefonu. Děkujeme za vaši spokojenost a přejeme vám spokojenost s vaším novým telefonem.

    S pozdravem, Elektroshock.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.