Poradna T-Mobile move

Autor: | Vloženo: 28.08.2013 000 18:09 | Témata: Poradna T-Mobile move

Nevíte co by mohlo být příčinou nefunkčosti wi-fi? Vždy, když ji dám zapnout, tak se mi ukáže: CHYBA. A já nevím, jak to mám spravit. Mobil jsem skusi

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    28. srpna 2013

    Dobrý den,

    tento problém jsem zatím nepozoroval, ale zkusil bych nejdříve zkontrolovat verzi Android - jestli je původní. Pokud není na telefonu původní android, doporučuji reset do továrního nastavení a nahrát správnou verzi Android.

    Pokud nepomohlo ani jedno z výše vypsaného, mohu už jen doporučit reklamaci telefonu. Z vlastní zkušenosti musím s politováním ale oznámit, že jednat s TMCZ ohledně reklamace mi přijde, jako (s prominutím) jednání s debily. Půl hodiny Vás budou přesvědčovat, že to na reklamaci není, pak že si to budete muset zaplatit, pak začnou otravovat s tím, že telefon byl v prostředí, kde byla vlhkost atd..

    Já osobně po této zkušenosti podal u TMCZ raději výpověď a koupil si Samsung Galaxy Mini, který je rychlejší, příjemnější na ovládání, vydrží déle baterie a hlavně funguje.

    U T-M Move časem odejde mikro USB a nedrží v něm nabíječka, navigace se chytá vždy za delší a delší čas (někdy se ani za půl hodiny přes vhodné podmínky nechytne), Baterie vydrží i přes správné nabíjení "podle nálady" někdy deset hodin, někdy den, někdy ale jen dvě hodiny (bez ohledu na vytíženost) atd. Mít ho jako druhý telefon permanentně v nabíječce jako budík je asi nejvhodnější využití.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.