Poradna Sony Xperia Z5 Premium

Autor: | Vloženo: 11.09.2016 000 16:49 | Témata: Poradna Sony Xperia Z5 Premium

Koupit či ne

Koupit či ne. To je veci názoru každeno znás.Jak hluboko jsme ochotni sahnout do kapsy. A jak moc jsme verni každý své samotné značce, že strany samotné vyrobce v oblasti smartphonu. Ano i tak biseto dalo rici. Kazdy znas to vidi trosku jinak. A kazdy znas take od toho ocekava vice ci mene. Je to veci stylu samotneho vkusu se ztrany koncoveho uzivatele a koncoveho zakaznika. Nekomu nemusi vyhovovat cena. Nekomu samotne zpracovani pouzite s premiovych materyalu. Ci samotna nastavba vyrobcem nehlede. Ano je toho mnoho. Kazdy si musi prijit nato sve. Nehlede na cenu a kvalitu zpracovani samotneho kousku u koncoveho zakaznika. Jsem toho nazoru, ktery mi muze kdokoliv zvas,kdikoliv vivratit a verim ze to ktomu take patri. Znacka sony je svim zpusobem. Znackou kvality. A tenhle model mluvi za vše

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    11. září 2016

    Máš pravdu..... a procvič si pravopis.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    11. září 2016

    Ak smiem vedieť, čo bolo účelom tohoto príspevku? Propagácia značky Sony? Toto mi ako otázka neprišla...

    Mimochodom... Za túto cenu zoženiete už aj SG S7, podstatne lepšie fotiacu, výkonnejšiu, vlastne celkovo lepšiu. Zoženiete aj najvýkonnejší telefón sveta - OnePlus 3. Akceptujem váš názor, Z5 Premium je skvelý mobil, v tom máte pravdu, no je dosť predražený na to čo dokáže. Ale ak to niekomu nevadí, dostane dobrý telefón.
    P.S: Toto patrí skôr do recenzii než do poradne. :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • _

      11. září 2016 - _

      Zase kydy o čínských sračkách - tentokrát Onenoneplus - komu to tu zase cpeš? Ptal se na to někdo_____???


    • Max Lopez

      11. září 2016 - Max Lopez

      Jen tím chci říci. Že vše je věcí názoru. A bližnímu zkoumání věci. Nejsem proti žádné značce výrobce. Každý dělá to co umí nejlépe, a také každý tu snahu, jednou znás ocení. Také si cením, vaší kritiky. Čínského trhu ( o čínských srackach) nechtěl jsem použít výraz, který sem nepatří. Ale máte asi nejspíše pravdu. Nebo to jen přinejmensim tak vyznělo. Ale i tak čína, i přesto stálou kritiku a kopírování snad všeho. Je největším dodavatel. Omlouvám se, odbočil jsem na chvíli od tématu.kdyz se vrátím na začátek, téhle diskuze. Chci tu jen dodat.Ze už poněkolikáté jsem, majitelem xperie. A nemohu si stěžovat. Jednoduchost.,sviznost.kvalita a samotné zpracování a vysoká cena. To jsou hlavní znaky výrobce. Skoro čistý android a špičková optimalizace systému. Nedostatky které nechci vidět, přehlížím.


    • Max Lopez

      11. září 2016 - Max Lopez

      Jen chci dodat . Nemám chuť propagovat tenhle model. A také to nedělám. Ten kdo ví ocem píši. A jednou měl Sony. Dá mi vtomhle zapravdu.


    • Anonymní uživatel

      11. září 2016 - Anonymní uživatel

      Henten hore (pomlčky) - typický príklad tvojej debility... Keď mám názor ako niekto nado mnou, tak je, že kopírujem. Keď mám názor diametrálne odlišný od názoru niekoho iného, musíš sa vsierať s tým, že sem dávam čínske sračky. Ale keby si to aspoň písal pod tým istým nicknameom - stále. Rozhodni sa už, že či budeš do mňa rýpať za to alebo za to, takto to pôsobí úboho.
      (Preto som napísal, že to patrí skôr do recenzii, tam by to nikto nemohol komentovať. Keď sa to už objavilo v poradni, môžem to komentovať - na to tá poradňa je, pomlčka...)

      Max - Samozrejme, sto ľudí, sto chutí. :) Keď ste s Xperiou spokojný, nieje čo riešiť. Nikdy som nemal dlhšiu dobu žiadne Sony, no dávam vám za pravdu, rada Z je podarená, ja som chcel len vystihnúť to, že Sony si za kvalitu dalo aj poriadne zaplatiť, čo odradilo veľké množstvo ľudí. A teraz, keď tá cena už klesla na ako tak prijateľnú hodnotu, vyskytujú sa tu aj modely, ktoré Z5 Premium prekonávajú - stále je to skvelý model. :)


    • Karel

      11. září 2016 - Karel

      Souhlas s Lopezem. Čínské výrobky by se měli bojkotovat.
      Je to jen kopírování značek a otrocká práce číňanů za pár hrstí rýže.
      Pak nemají být ty padělky tak levné.
      Ale lidé vidí jen cenu, nic víc. Bohužel.

      A Sony je super.


    • Max Lopez

      11. září 2016 - Max Lopez

      Matoo - Ano. Máte pravdu. Každý jsme jiný, a každý nato má jiný pohled. A jinak se stavíme samotné věci. Řada,Z je povedená série. Xperia z5 premium, je skutečný unikát dokonalost, sama osobě.Kterou pomalu ale jistě válcuje samotná konkurence.Kvuli tak vysoké nastolene ceně, se strany samotného vyrobce. Ano jen díky ceně. Je pro mnoho zákazníků, nemožné si jí pořídit. A raději se poohlédnout po něčem jiném. Zvláště když je možné koupit výkonnější zařízení o několika tisicovou cenu,níže než právě z5 premium.A málo komu může vyhovovat, právě nástavba výrobcem Sony. Nebo už jen samotná řada Sony.


    • Max Lopez

      11. září 2016 - Max Lopez

      Karel -Ano souhlasím svami.


    • Anonymní uživatel

      11. září 2016 - Anonymní uživatel

      Toto nezvyknem, ale teraz musím... LOOOOOOOOOOOOOL :DDD
      A taký iPhone sa vyrába kde? V továrni ho skladajú celé rodiny, za pár desiatok dolárov mesačne. Deti nechodia do školy, drú v továrňach aby si ich rodina mohla dovoliť tých pár hrstí ryže. To že sa rovnako chová Apple je v poriadku.
      O kopírovaní by sme mohli veľmi dlho polemizovať. Dnes je tu rok 2016, prísť s niečim originálnym je prakticky nemožné. Kopíruje každý, kopíruje sa všetko, nielen Číňania. Kopíruje sa v mobilnom priemysle, v automobilovom priemysle, všade... Kopírovanie nieje výsadou Číňanov (hoci je pravda, že to robia veľmi radi). Prakticky všetci známi japonskí (a kórejskí) automobiloví výrobcovia kedysi kopírovali. Drvivá väčšina modelov z 50. 60. a ešte aj zo 70. rokov sú kópie západných áut...
      K lacnote: dnes nieje poskladať mobil žiadne umenie. Dôkazom toho je aj UMi a ich Super Truper... Stojí to síce za prd, no nieje to kópia ničoho.

      S poslednou vetou plne súhlasím.

      P.S. Ekonomika Číny stojí na priemysle.


    • Anonymní uživatel

      11. září 2016 - Anonymní uživatel

      Som rád, že to beriete takto a akceptujete môj názor, veľmi veľa ľudí to nedokáže. :) To vyššie bolo mierené na Karla, keď som to začal písať, váš názor tam ešte nebol. :) Aj Sony sa občas utne, M4 Aqua je napríklad totálny nepodarok, no inak sú to skvelé telefóny.


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    12. září 2016

    Bezesporu povedený mobil, ale osobně nevidím moc důvod proč ho upřednostnit třeba před https://mobilni-telefony.heureka.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.