Poradna Sony Xperia Z3+

Autor: | Vloženo: 04.05.2016 000 15:21 | Témata: Poradna Sony Xperia Z3+

Velké přehřívání?

Velice uvítám zkušenost uživatelů tohoto kvalitního mobilu s uveřejňovanými recenzemi na velké přehřívání!? Můžete opravdu někdo upřímně sdělit, jak moc velký problém to je?

  • Lucka

    Lucka

    21. května 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, je pravda, že recenze týkající se přehřívání mě také trochu vyděsily, ale telefon jsem si i přesto koupila. Když jsem ho poprvé spustila a aktualizovala android na 6.0, telefon byl zezadu skutečně velmi horký a s hrůzou jsem čekala, kdy se mi vypne :D nic takového se však nestalo. Při běžném používání (Whatsapp, SMS, Facebook, Fotoaparát) se mi ještě neobjevila hláška, že je "telefon přehřátý a vypne se", jak tu někdo psal. Za pár vteřin zase vychladne.. Spíš mi vadí, že některé aplikace nejdou přesunout na kartu, ale to není tak strašné vzhledem k velké vnitřní paměti. Telefon je rychlý, neseká se a přes den fotí kvalitní a ostré fotky. Večer jsem zatím ještě neměla moc možností vyzkoušet focení, mám telefon teprve asi 5 dnů.. :) ale abych to shrnula.. u mého starého telefonu (Prestigio) jsem necítila ani jednou, že by se telefon přehříval.. Tady je to opravdu cítit, když telefon držíte při větší zátěži v ruce, ale nijak mě to zatím při práci s telefonem neomezilo a po pár vteřinách měl telefon zase normální teplotu. Jinak je to opravdu super telefon a nelituji, že jsem si ho koupila :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.