Poradna Sony Xperia Z3 Compact

Autor: | Vloženo: 09.10.2016 000 16:47 | Témata: Poradna Sony Xperia Z3 Compact

Z3C? M5? IP5s? Galaxy Alpha?

Ahoj, můžete mi někdo prosím poradit? :) Dlouho se rozhoduju kterej telefon koupit a protože nejsem moc ve vatě, nakonec jsem se asi rozhodl pro tento, vyplatí se koupit tenhle model i teď v roce 2016 za 7800,- nebo mám ještě chvíli počkat jestli nepůjde dolu? Dole v grafu ve vývoji ceny už tu byl i za 6570,-... Nebo koupit radši nějakej novější model, třeba M5? Ten je sice výkonnější ale zase docela velká krabice. Nejvíc mě zaujal právě tenhle hlavně díky rozměrům, voděodolnosti a kvalitní hudbě. Tak nevím asi ještě měsíc počkám jestli se neobjeví někde levněji a pak ho asi koupím :)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    9. října 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Áno, stále sa oplatí kúpiť, stále sa jedná o kvalitný mobil, aj keď je už postarší. :) Podľa môjho osobného názoru už cena dole nepôjde - nemá prečo. Telefón sa už nevyrába, no stále je vyhľadávaný a to práve pre svoje priaznivé rozmery, tým pádom je žiadaný. A keď je niečo žiadané, nieje dôvod zlacňovať to. Teraz sa už len vypredávajú skladové zásoby obchodov - ako prvé ubudnú tie telefóny zo serióznych a najlacnejších obchodov, takže by som radšej nečakal. :)
    M5 nieje výkonnejšia. Čo sa týka AnTuTu, tam má zopár bodov naviac, no realita je trošku iná. MTK procesory sa nikdy neťahali na Snapdragony. Podľa mňa nemá dôvod kupovať M5, je to len predražená stredná trieda (dobre, bývalá vyššia stredná...), ktorá toho nemá čo ponúknuť, jedine ak pekný dizajn a dobrú selfie kamerku. Z3C lepšie fotí a je to celkovo lepšia voľba. Navyše keď vám vyhovuje, čo sa týka rozmerov, nieje čo riešiť. :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.