Poradna Sony Xperia Z3 Compact

Autor: | Vloženo: 14.03.2016 000 11:26 | Témata: Poradna Sony Xperia Z3 Compact

Probuzení telefonu poklepáním

Jak Vám funguje probuzení telefonu pod dvojitém klepnutí na display? Mne celkem nedostatečně. Tj. 2x ano, pak ne..Nemyslim, že je to ovlivněno dobou spánku přístroje či intervalem mezi dvěma klepnutími. Díky za názory.

  • Dohnys

    Dohnys

    15. března 2016

    Mě třeba celkem dostatečně.
    Když ho držím normálně v ruce a klepu palcem, tak se mi to podaří v 9 z 10 pokusů. Horší to je když mi třeba leží na stole a klepu na něj ukazovákem. To se mi to pak někdy zadaří až na 2. nebo 3. pokus.

    Dobou spánku to určitě ovlivněno není, ale ten interval mezi klepnutími samozřejmě vliv má... Nemůžeš tam dělat nějak velkou prodlevu. Třeba víc jak 1s. Mělo by to být ideálně asi tak rychle, jako když dvojitě klikáš myší.

    Btw. Když máš zapnuté to probouzení dvojitým poklepáním a nemáš nastavený zámek obrazovky... jen přejetí pro odemčení, tak se stává, že když ho nosíš v kapse displejem na stehno, že se ti může sám odemčít a pak se ti tam může ledacos pospouštět (hlavně, když jsou ty kapsy tenké, třeba v nějakých letních gatích). Jednou se mi tam tak otevřelo asi 8 aplikací a vytočilo nějaké nesmyslné číslo... V tom případě je dobré si pak nastavit alespoň zámek gestem.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Aleš

      15. března 2016 - Aleš

      Díky, perfektní odpověď. Myslim si totéž, v diskusích taky psali že mobil lepší držet při poklepání v ruce... nicméně je to trocha škoda. Perfektní fce, bohužel nedotažená k dokonalosti.
      S tim spouštěním se mne to občas stává, ale to u všech smartphone. Pokud nechceš dvojitý zabezpečení..ale to je pak pakárna při každodenní činnosti s mobilem.50 x denně poklepávat a ještě odemykat obrazovku...
      Celkově sem po dvou týdnech s ním spokojen, rozumná výdrž, rychlost, samozřejmě nutné stáhnout nějaké ty app
      Např., systém vypínání zvuku dost nešikovně dělaný, přes postranní tlačítko, držet, nejdřív přepnutí na vibrace a až pak se vypne zvuk. Pakárna. Doinstalována one-tap aplikace


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.