Poradna Sony Xperia Z1

Autor: | Vloženo: 14.09.2017 000 10:28 | Témata: Poradna Sony Xperia Z1

Je ještě vhodný ke koupi?

Líbí se mi dle recenzí výborný fotoaparát a videa v kombinaci s cenou, ale mám strach, zda synovi třeba půjdou stahovat hry z netu apod., zda Android v něm již není zastaralý? Případně co byste mi doporučili za 5 palcový mobil s pěkným foťákem a videi kolem 5000 Kč. Díky moc.

  • j.

    j.

    14. září 2017

    Oficiálně zkončil na Lollipop.

    Volil bych:
    https://mobilni-telefony.heureka.cz...

    Kvalita kamery je srovnatelná



    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Kefi

      11. listopadu 2017 - Kefi

      To že zkončil na Lollipop znamená, že je systém mrtvý jako windows phone? Nebo jaké jsou nevýhody? Odolnost vůči vodě je taky super vlastnost v této cenové kategorii, což ten Xiaomi nemá.
      Děkuju za odpověď.


    • Mirka6

      11. listopadu 2017 - Mirka6

      My jsme koupili ten Xiaomi Redmi ( ne kvůli této iodpovědi,a le také jsme ho zvažovala), i když měl recenze na focení spíš špatné, trochu jsme doufali, že to takové nebude, ale opravdu fotí podprůměrně. Jinak je mobil skvělý, ale zrovna na to focení to teda není.


    • ELDrago

      7. prosince 2017 - ELDrago

      Zkončil twe xD Když už tak skončil. Pravopis strašný. Problém staršího Androidu je prostě ve výkonu a optimalizaci. Pochopitelně jako se spotřebiči. 15 let stará pračka taky nepoběží tak dobře jako nová pračka. Před pár lety to byl super telefon, ale dneska bych raději sáhl po novějším typu být Vámi. Upřímně na fakt dobré a výkonné hry s telefonem pod 5k nepochodíte. Jinak stahovat z Google Play by neměl být problém. Focení to tenkrát taky mělo slušné. Z mé zkušenosti se mi líbil i hudební přehrávač. Vím, že to je mimo cenu, ale já vlastním Huawei P9 za který jsem tenkrát dával 13k. Teď stojí asi 8 a dá se sehnat i pod. Na hry, focení, hudbu atd. ideální. Taková střední třída v momentální době za rozumnou cenu.


    • MONIKA

      28. ledna 2018 - MONIKA

      Ja o nem uvazuju jako nahradu za nyni reklamovany s7edge abych nebyla mesic bez telefonu.zajima mne spise fotak a apky jako je messenger,fb, WhatsApp nebo viber.hry nejak nehraju.ale potrebuju predevsim fotit ,bankovnictvi,myslite ze nevyhodim prachy zbytecne? chci ho jako rezervni telefon


    • Kefi

      3. února 2018 - Kefi

      Já jsem nakonec zvolil Z3, ale věřím, že Z1 v pohodě poslouží. Kecy, že starý android nebude dobře fungovat, protože je starý, jsou směšné. Měl jsem Z1 compact, dnes mám Z3 a oproti samsungům vždy fungují tak, jak mají. U samsungů jsem měl problémy s mikrofonem (stejný problém má přítelkyně u Huawei, proto bych ani čínám jako xiaomi nevěřil).
      Nevýhoda zetka je ta, že mobil působí hodně křehkým dojmem a určitě to chce nějakou ochranu na display a taky nějaký obal. Možná by mohly vadit předinstalované aplikace, ale je to jen banalita.
      Sony funguje skvěle vůbec bych se Z1 nebál.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.