Poradna Sony Xperia Z1

Autor: | Vloženo: 07.10.2014 000 18:54 | Témata: Poradna Sony Xperia Z1

Může se telefon sám přihlásit na internet ?

Mám mobilní telefon Sony Xperia P v něm nastaveno - mobilní data jsou zakázána . Po mnoha měsících bez problému mě operátor dnes strhl 15 Kč za připojení na internet . S telefonem nikdo nic nedělal , ležel na stole proto jsem volal operátorovi a zde mně pracovnice sdělila , že telefon obešel zákaz a sám se k internetu připojil . Nejsem odborník a tak nevím , zda je to skutečně možné , nebo se mně pracovnice chtěla rychle zbavit ? Kdo poradí ??

  • Petr Čapka

    Petr Čapka

    8. října 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Podivejte "kaprfild" nejsem tudiz bych telefon musel videt osobne a overit si nastaveni, ale par lidi uz tento problem nahlasilo, nicmene ja sam tomu moc neveril, je to pocitac a dela to co mu clovek dovoli pokud jste stahl aplikaci aneprecetl si jaka opravnenj potrebuje, mohla klidne ted po update zacit smatrat do nastaveni, nicmene to je diskutabilni.

    Pokud internet nechcete vybec, kdy se pak tim padem s telefonu stava kalkulacka a mptrojka, ale radim zavolat na operatora a zde si zablokovat data, dela se to normalne. Ja tak mam blokovane mms. Pokud se pak castka strhne, jste opravnen tuto castku vymahat na operatorovi, ktery ruci za bezvadnost sluzeb. Musite samozrejme vyrukovat potvrzenim o zruseni toku dat, takze si ho vyzadejte do sms.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Jaroslav Plevka

      8. října 2014 - Jaroslav Plevka

      Děkuji za radu , již jsem u operátora zablokoval data . Doma používám mobil přes WIFI a to funguje bez problému . Ráno si v posteli v klidu prohlédnu došlé emailové zprávy přes Chrome a další zprávy a počasí . V terénu internet nepotřebuji a jinak používám doma notebook .
      S přáním pěkného dne Plevka .


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.