Poradna Sony Xperia Z1 Compact

Autor: | Vloženo: 13.07.2015 000 19:40 | Témata: Poradna Sony Xperia Z1 Compact

Folie + fotoaparát

Dobrý den, vím, že už se to tu rozebíralo, ale přece jen odpovědi byly poměrně protichůdné, zeptám se proto znovu a děkuji za trpělivost. Sony Xperia Z1C mám asi týden a jsem celkově spokojená, až na folie, které jsou tam nalepené. Jedná se o ty folie, co mají ouško. Pochopila jsem správně, že jsou to folie přepravní a můžu je s klidem odlepit bez obavy, že s nimi odlepím i logo Sony a přijdu tak o záruku??? Ono k tomu tak jako tak brzy dojde, poněvadž jsou nalepeny s bublinkami a ta přední se již odlepuje sama od sebe. Chci se jen ujistit, abych předešla komplikacím, během pár dnů očekám z Aukra folie Savvies, které si tu vesměs chválíte.
Můj další dotaz se týká kvality fotoaparátu. Nejsem žádný nadšenec do focení, proto jsem na fotoaparát při výběru tel. moc nehleděla a i když si většina uživatelů stěžovala, že fotky nejsou dokonalé, ale celkově jsou dostačující, měla jsem vyřešeno...ale fotky, co jsem pořídila, a to zatím jen zkušební - tedy v místnosti, pohled z okna atd., jsou hrozně rozmazané. Chtěla bych se proto opět zeptat, zda to nemůže být způsobeno i tou folií s ouškem, co tam mám nalepenou? Pokud ne, doporučili byste mi prosím nějaké univerzálně vyhovující nastavení, kterým bych pořídila ucházející nerozmazané fotky? Děkuji předem za odpověď a za trpělivost při čtení těchto vyčerpávajících dotazů :-).

  • 14. července 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    Jsou to pouze přepravní fólie a s jejich odstraněním se počítá. Po odlepení folií na telefonu logo Sony zůstane. Co se týká fotografií, tak je to jak říkáte - rozmazání je způsobeno původní folií, která není čistě čirá, po odlepení budou fotografie zcela v pořádku. Nastavení fotoaparátu je velmi variabilní a nedá se přímo doporučit jednotné nastavení-záleží na světelných podmínkách,typu objektu,vzdálenosti atd.

    S pozdravem Zdeněk Krejčí za Digitor.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • elviapro.cz

    elviapro.cz

    13. července 2015

    Dobrý den
    Folie s ouškem klidně sundejte. Logo na nich není a záruku neovlivňují. Až sundáte folie pak testujte foťák. ;)

    Hezký den.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.