Poradna Sony Xperia Z1 Compact

Autor: | Vloženo: 11.05.2014 000 12:02 | Témata: Poradna Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact vs. Xiaomi Mi2S

Vybírám telefon, chci do 4,3' displej. Váhám mezi těmito 2 telefony, který byste doporučili? Xiaomi má vzhledem k parametrům mnohem lepší cenu, ale i své nevýhody - podpora sdhc karet, vodotěsnost, ANT+, podpora LTE. Kvalita fotoaparátů pro mě není směrodatná, foťák bude sloužit pouze k příležitostnému focení. Díky za odpovědi.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    11. května 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Toto je opravdu velmi tvrdý souboj, ale zvolil bych tento -> https://mobilni-telefony.heureka.cz...

    Proč? Protože je levnější, má nadstavbu MIUI, kvalitě zpracování bych věřil více (máme doma Xiaomi Mi2A a Sony Xperia V a Mi2A je neporovnatelně lepší naprosto ve všem)

    Tento -> https://mobilni-telefony.heureka.cz... bych vzal za předpokladu že prahnete po maximálním výkonu (Mi2S má Snapdragon 600, Z1 Compact Snapdragon 800), případně víte že využijete jednu z vámi zmiňovaných funkcí (použití mobilu jako sporttester). Nicméně LTE je do budoucna velké plus. Také dodám že zase nevýhodou jsou tlačítka na displeji, které trochu snižují velikost displeje.

    Je to vyrovnaný boj, každý má svá pro a proti, jaká jsou pro vás důležitá je na vás.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.