Poradna Sony Xperia XA1 Single SIM

Autor: | Vloženo: 16.07.2017 000 06:42 | Témata: Poradna Sony Xperia XA1 Single SIM

Xperia XA1 nebo Asus Zenfone 3 Max ZC553KL

Po dlouhém vybírání se do finále dostaly tyto dva telefony... Pro XPerii mluví velikost, foťák, hardwarová spoušť foťáku, čistější Android i design, pro Asus výdrž baterie a fakt, že to je Asus (u notebooků mám pro tuto značku slabost, takže tohle je pro mě docela silný argument sám o sobě). Čtečku otisků prstů či NFC nutně nepotřebuji, rozhodujícím faktorem by byla kvalita fotek a videa-především videa z koncertů-některé telefony v hlasitém prostředí mají špatný zvuk v nahrávce. Tuším, že Xperia v tomhle Asus porazí, ale zase prvořadý je pro mě spíš ten zvuk z videa, než kvalita fotek a u zvuku netuším, jak na tom zmíněné telefony jsou... Dále mi jde o pohodlnost ovládání a svižnost v základních aplikacích (hry nehraji), v tomhle ale oba modely budou asi tak na stejno. Zkrátka obrovské dilema. Ráda bych slyšela zkušenosti od majitelů zmíněných telefonů... Děkuji :)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    16. července 2017

    Nie som sice majitel, no myslim si, ze s touto dilemou vam budem vediet pomoct... :)
    Kebyze si mam vyberat ja, isiel by som do Asusu... Sony je sice kompaktnejsie, no napriek tomu sa Asus ovlada lepsie - vdaka tvarovaniu padne do ruky ovela lepsie a ovladanie je prijemnejsie (subjektivny nazor). Co sa tyka fotiek, Sony ma sice dobry snimac, no co sa tyka postprocessingu, stale to nie je celkom ono a tak fotky urobene tymto mobilom mi pridu horsie ako tie, co urobil Asus. Asus ma taktiez Full HD displej, pouziva uspornejsi a kvalitnejsi cipset (ktory je sice menej vykonny, ale ak nebudete hrat hry, nemali by ste to v blizkej buducnosti nijako pocitit), moznost 4 GB RAM, podporuje OTG, disponuje gyroskopom (VR, realnost pri hrani hier...) a citacka je velmi uzitocny pomocnik. (Ked si na nu raz zvyknete, mobil bez nej chciet nebudete. :)) V spolupraci s tym, ze Asus ma podstatne vyssiu vydrz, je moja volba jasna. :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      16. července 2017 - Anonymní uživatel

      No a ked mate navyse slabost pre Asus... :) Ako hovori reklama na moju oblubenu limonadu - ked ju milujes, nie je co riesit. :))


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.