Poradna Sony Xperia U

Autor: | Vloženo: 11.09.2014 000 13:07 | Témata: Poradna Sony Xperia U

Prosím o radu - je toto normální, nebo jde o vadu telefonu?

Telefon je primárně určen k telefonování ale tuto funkci tento telefon nezvládá. Pokud mám příchozí hovor tak se telefon většinou zasekne a dlouho trvá než je schopný hovor uskutečnit, do té doby samozřejmě volající zavěsí. Nebo když já chci někomu volat tak to dlouho trvá, někdy telefon ani hovor neuskuteční. Celkově se systém telefonu chová zmateně a má strašně pomalé odezvy. Chápu že tento telefon nemá nelepší procesor a u každého telefonu se po nainstalování aplikací systém zpomalí, ale u tohoto telefonu je to extrémní. Kolikrát telefon přestane ragovat, zamrzne, nejdou spustit aplikace nebo u fotoaparátu se objeví Chyba fotoaparátu a fotoaparát se vypne.
Někdy s také stává že když dám telefon nabíjet, tak místo toho aby se nabíjel tak se mu energie ubírá. Nebo se zobratuje nesprávný stav baterie a musím telefon restartovat.
JE TOTO ZPŮSOBENO TÍM, ŽE TELEFON NEMÁ DOSTATEČNĚ VÝKONNÝ PROCESOR, NEBO JE ZÁVADA JINDE? Já jako laik se v tomto moc nevyznám.
Telefon jsme již reklamoval z důvodu špatného USB kabelu a poté z důvodu vadného fotoaparátu.
Děkuji.

  • Čenda

    Čenda

    16. září 2014

    Dobrý den, závada je po aktualizaci androidu. Před aktualizací byl telefon rychlí a zvládal vše OK. Bohužel po aktualizaci je telefon neschopný zvládnout tak banální věc, jako volání samotné :/
    Pokud někdo poradí jak vrátit do původního stavu, budu rád.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.