Poradna Sony Xperia U

Autor: | Vloženo: 27.12.2013 000 18:54 | Témata: Poradna Sony Xperia U

Jak moc si polepším? Galaxy ace vs U

Chtěl bych se zeptat, o kolik si polepším když bych vyměnil svoje Galaxy Ace za tohle "U". Nepotřebuji telefon za 4 000+, ale tenhle mě zaujal a za 3 000 by se možná hodil. Jen mě zajímá, jestli za to oproti Ace stojí nebo ne. Jsem méně náročný uživatel, internet+sem tam nějaká hra. Dík

  • Fanousek

    Fanousek

    30. prosince 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Galaxy ace jsem sice v ruce neměl ale už přes rok mám Učko, asi bych řek že největší rozdíl bude v displaji, Učko má hodně jemný display (vysoké rozlišení na 3,5' display) což je opravdu pěkná podívaná a jednotlivé body ani nerozeznáš. Já běžím na androidu 2.3.7 mám udělanej root a odstranil jsem přebytečné aplikace (např. Facebook kterej žere 60 mega v pozadí), momentálně mě to celkem žere 190 mb paměti a je to opravdu rychlý. Na 4.0.4 nebo neofficialní porty přecházet nehodlám, vše co chci tak rozjedu a ty systémy co uvádím nejsou tak svižné. Nikdy žádný pád nebo reset telefonu. I přes rok mi mobil vydrží až 3 dny, pokud ho většinu dne používám tak minimálně den. Ale ta největší nevýhoda je absence pamětove karty, rád bych si tam dal navigaci která má 5gb a ještě si nahrával videa za jízdy, což nemůžu, musím se na navigaci spokojit z polovinou evropy aby mě zbylo ještě nějaký místo. Ještě bych dodal že svižně přehrává HD videa. Až na tu kartu je to prostě super telefon a vůbec neplánuju přecházet :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (5)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.