Poradna Sony Xperia U

Autor: Anonym | Vloženo: 28.10.2012 000 20:33 | Témata: Poradna Sony Xperia U

Anonym

Porovnání moblů.

chtěl bych se zeptat jak by jste porovnaly mobilní telefony:

https://mobilni-telefony.heureka.cz...

https://mobilni-telefony.heureka.cz...

https://mobilni-telefony.heureka.cz...

  • Mikky

    Mikky

    28. října 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Samozřejmě záleží, co od mobilu čekáte (předem píšu, že ani jeden telefon nedostane Android 4.1 Billy Jean, vlastě u Xperie U se ještě přesně neví) ; pokud více píšete, ať už sms, nebo e-maily či sociálních sítích, vybral bych si Xperii Pro, na klávesnici se píše vážně luxusně na úkor toho, že je mobil trošku těžší, ale to se dá překousnout. Xperia U je asi nejvýkonnější ze všech, je perfektně rychlá a má nádherně jemný display, ale bohužel, i když je Xperia U nejnovější a nejrychlejší, má pouhé 6GB paměti, z toho je k dispozici 4GB pro hudbu, offline navigaci, obrázky, prostě na co si vzpomenete a 2GB zvlášť pro nainstalované aplikace např. z GooglePlay, k tomu "jen" 5Mpx foťák oproti 8Mpx u ostatních 2 zmiňovaných, Xperii U bych vyřadil a uvažoval o Xperii Pro, či Xperii Ray- oba jsou to téměř stejné telefony s minimálními odchylkami, pokud více píšete Xperia Pro, pokud máte radši kompaktní telefon (má menší display a osobně se mi víc líbí), vemte Xperii Ray. Podívejte se ještě prosím tady, lépe se to srovnává :) http://www.mobilmania.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne
    • Mikky

      28. října 2012 - Mikky

      omlouvám se, poslouchal jsem Michaela Jacksona,tak jsem se přepsal-- systém je *Jelly Bean 4.1 :-D


    • Anonymní uživatel

      28. října 2012 - Anonymní uživatel

      Děkuji ale ještě bych měl otázku vlastníte některý z těchto mobilů ?


    • Mikky

      29. října 2012 - Mikky

      Vlastním Xperii U, Xperii Ray jsem chvíli měl taky, pouze Xperii Pro jsem měl jen 2 dny na vyzkoušení, ale vlastnil jsem Sony Ericsson Vivaz Pro, takže nějakou zkušenost s "vysouvákama" mám taky.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.