Poradna Sony Xperia Tipo

Autor: | Vloženo: 08.12.2012 000 16:10 | Témata: Poradna Sony Xperia Tipo

Jaka je lepší volba pro hry? Sony Xperia Tipo a nebo sony Ericsson WT19i Live with walkman ?

Dobry denchtěl bych mít mobil spíše na hry a jaky by byl lepší ? sony xperia tipo a nebo sony ericsson WT19i live with walkman ? Děkuji za odpověd

  • Martin

    Martin

    9. prosince 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    já osobně mám v plánu koupit si Sony Xperia Tipo, a to z toho důvodu, že je designově hezčí. Co se týče "vnitřku" telefonu, asi má o trochu navrch SE WT19i Live with Walkman, má 1GHz, ale taky "jen" 320MB uživatelské paměti, zato Tipo má 2900MB (a je k němu dodávána 4GB microSD karta). Tipo má zase lepší výdrž baterie (Li-Ion), a vydrží na jedno nabití 2-3 dny, ale jen s mírným používáním. SE WT19i Live with Walkman má ale 5Mpx fotoaparát, HD video a přisvětlovací diodu, a to Tipo nemá (3,2Mpx, QVGA video, a chybí přisvětlovací dioda. Na druhou stranu, Tipo má už v sobě Android 4.0.4, a SE má 2.3 (ale dá se nejspíše aktualizovat). A jestli byste chtěl telefon na hry, tak bych Vám asi doporučil SE WT19i Live with Walkman, ale z hlediska designu Tipo, také Tipo bych moc neodstrkoval, hry jdou na něm prý plynule a svižně, ale asi moc nepočítejte s HD hrama apod.
    Kdyby Vám tato odpověď nestačila, můžete se podívat na srovnání (https://mobilni-telefony.heureka.cz...).
    Přeji hezký den

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.