Poradna Sony Xperia SP

Autor: | Vloženo: 31.12.2013 000 11:58 | Témata: Poradna Sony Xperia SP

Nereaguje horní část displeje

Dobrý den, telefon mi dnes přišel, vše je super až na to, že nereaguje horní část displeje. Aby jste měli představu, co nejde, tak např. v Google Play jde kliknout na záložku KNIHY A UDBA, APLIKACE A HRY už nereaguje. Je to asi 1,5 cm. Co s tím? Předem mockrát děkuji za jakoukoli reakce nebo pomoc!

  • Tom

    Tom

    31. prosince 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravim. Mam presne tento istý problém s týmto mobilom. Už som to tu niekde popisoval. Asi sme chytili obaja nejakú vadnú sériu, lebo ja som kupoval tel. spolu so ženou a jej funguje bez problémov. Už som to raz reklamoval a vrátili mi telefon, že obnovili výrobné nastavenie a že závada sa neprejavila. Po návrate zo servisu skutočne fungoval telefon správne jeden den. Potom zase prestala ragovat horná časť displeja. Skušal som aj VYP / ZAP tel. aj obnovit výrobné nastavenie, aj reset na zadnej strane telefonu. Nič nepomohlo. Tak to ide naspet na záručnú opravu. Uvidíme čo urobia s tým po druhý krát. Už som pisal aj na sony.com echo, že sa dostala do obehu nejaká vadná séria týchto telefonov. Zatial sa mi nevyjadrili. Do servisu to berem teraz 2.1.2014, tak potom budem múdrejší.
    Každopádne čím skor to zanes na reklamáciu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • CANXZ

      31. prosince 2013 - CANXZ

      No reklamaci mám v plánu akorát dnes je všude zavřeno a zítra je svátek tak ve středu tam zavolám a nějak se s nimi domluvím. Jinak psal jsem na nějaká fóra a našel jsem asi 4 podobné případy a spoustu rad a nakonec ze všeho vyšlo, že je to prostě vadný kus a jediná možnost je právě reklamace.
      Jinak díky moc za reakci.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.