Poradna Sony Xperia Sola

Autor: | Vloženo: 04.01.2013 000 17:10 | Témata: Poradna Sony Xperia Sola

Xperia sola nezobrazuje se v PC!!!

Provolala jsem pár stovek kvůli ignoraci mého notebooku nové xperie sola. Nepomohlo vypnutí antiviru, opakovaná instalace apd. Můj notebook s Windows7 nenajde xperie sola ani skrz bluetooth. Jiný telefon pracuje s tímto notebookem okamžitě po zapojení USB kabelu, takže je evidentně chyba na straně slavné SONY, která nemá ani bezplatnou technickou podporu!!!

  • LUU

    LUU

    4. ledna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Většině lidí jde telefon k PC bez problémů připojit a chyba je evidentně na straně Sony?A připojit Solu k jinému PC jsi zkoušela? A PC Companion máš nainstalovaný? A přepínat možnosti v Nastavení-Xperia-Možnosti připojení-Režim připojení USB jsi zkoušela?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (2)
    • Jarka

      4. ledna 2013 - Jarka

      Nevím kde berete jistotu většiny spokojených uživatelů tohoto mobilu. Prozatím jsem jen narazila na stejný problém u vícero uživatelů, ovšem statistiky nemám šanci vést.
      Všechny uvedené postupy jsem prováděla v asistenci přímé telefonické podpory Sony mobile v českém jazyce, který jsem ovšem také draze zaplatila a zcela bez výsledku. Ostatně tyto prozkoušené postupy jsem zhruba popsala ve své recenzi.
      Mobil mne v tomto ohledu velmi zklamal včetně jejího firemního servisu.


    • LUU

      4. ledna 2013 - LUU

      Neříkám, že většina uživatelů je s telefonem spokojená, říkám jen, že většina se bez problémů k PC připojí. Kdyby tomu tak nebylo, píše se o tom ve větší míře na odborných webech nebo by došlo ke svolávacím akcím apod. Proto k této úvaze ani nepotřebuju statistiky. Ale samozřejmě, výjimky se vždycky najdou. Podle mě je to jednoduché. Nejde připojit mobil jen k notebooku a k jiným počítačům ano? Pak je problém v notebooku. Nelze připojit ani k jiným počítačům? Pak reklamuju.


    • Jarka

      4. ledna 2013 - Jarka

      Po přečtení poradny je evidentní, že problém spojení xperie sola není pouhou mou výjimkou, ale děkuji za vaše stanovisko.


    • Jarka

      4. ledna 2013 - Jarka

      Ovšem spojení PC s tímto modelem - pro přesnost.


    • LUU

      4. ledna 2013 - LUU

      Asi takhle. Spokojení telefon používají, nespokojení píšou do poraden. Dělat si proto podle poraden názor na poruchovost je dost zavádějící, pokud těch "výjimek" v poradnách nejsou DESÍTKY až STOVKY. Každopádně notebook je celkově vzato složitější zařízení než mobil, proto je větší pravděpodobnost problému u něj. Tím samozřejmě nechci říct, že ve vašem případu nemáte smůlu na špatný kus telefonu, jen je ta pravděpodobnost menší.


    • Jarka

      4. ledna 2013 - Jarka

      Evidentně jste znalec, hned bych vás pozvala k sobě, aby jste tu záhadu rozluštil a to nejsem ironická (jen trochu naštvaná na prima mobil:)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.