Poradna Sony Xperia M

Autor: | Vloženo: 05.11.2015 000 20:44 | Témata: Poradna Sony Xperia M

Proč nejde nabít? 3x problikne červená dioda a nic

Dobrý den. Skoro před rokem jsem si koupil Sony Xperia M. Už po pul roce jsem musel měnit originální nabíječku za jinou. Mezi nabíječkou a mobilem byl špatný kontakt, takže jsem musel ruzně pokládat, aby se mohl nabít. Pak jsem pořídil origo nabíječku... Ta držela asi pul dne a už to nešlo vůbec nabít. Mobil se vybil, vypnul a už nejde zapnout. Podržím boční tlačítko zapínání, 3x se rozsvítí červená dioda a nic se neděje. Měnil jsem už zásuvku, další nabíječku a furt nic. Kde je tedy problém? Odešla baterka? Špatný kontakt uvnitř mobilu? Mám to poslat na reklamaci, či nechat někde opravit? Děkuji

  • Dan413

    Dan413

    9. listopadu 2015

    Dobrý den. Tak abych byl upřímný, tak vlastně to celou dobu nabíječkou nebylo. Není to ani baterkou, je to totiž problém v nabíjecím konektoru. Měl jsem skoro stejný problém před půl rokem. Kdy mi mobil nabíjela pouze nabíječka na Z2 a to ještě se v ní mobil někdy vybíjel. Dál jsem si řekl že bych trochu „narovnal“ ty kontakty a podařilo se mi je ulomit. Ale dost mého příběhu.
    Pokud by jste to chtěla dát na reklamaci. Dejte si pozor na 2 důležité věci. První je v jaké distribuci jste mobil koupila. Pokud v EU či neznámé, zkráceně řeknu, že Vám mobil nemusí vrátit. Jestli z CZ, tak neni problém. Druhou věcí je jestli jste se někdy v mobilu „hrabala“, tak logicky záruka neuznána. Jestli by jste si to chtěla opravit, tak jednoduše do nějakého servisu, kterému můžete věřit.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.