Poradna Sony Xperia M

Autor: | Vloženo: 19.06.2014 000 22:15 | Témata: Poradna Sony Xperia M

Který?

Sony Xperia M nebo LG L70?
Jde o to, že na tom chci rozjet hry typu temple run, pottery, subway surfer a tak. Dál mi jde o to, že čtu hodně knihy v pdf, takže mi jde o to, aby telefon vydržel nějakou dobu cca 3-4 hodiny čtení bez absurdně velkých úbytků baterie. A potom také ve škole používám o přestávkách wi-fi, tak aby vydržel prostě jeden celý den v pohodě a večer s nějakou tou 20% baterkou (aspoň). ;)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    20. června 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Výdrž baterie se odvozuje od doby jak je zapnutý displej, když je vypnutý tak mobil žere minimálně - zvládne tak jet klidně 3 dny. Zapnutého displeje počítejte 4 - 7 hodin.

    Vzal bych tento -> https://mobilni-telefony.heureka.cz... je to rozumný kompromis, žádný trhač asfaltu, Xperii poráží především displejem a fotoaparátem. Výdrž budou mít srovnatelnou, vzhledem k většímu displeji L70.

    Zkuste také pouvažovat, jestli by se nedalo došetřit pár stokorun a vzít vyšší model LG -> https://mobilni-telefony.heureka.cz... který již splňuje požadavky řekl bych ve všech ohledech bez problému.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Day

      20. června 2014 - Day

      Taky mě potom napadla Nokia Lumia 625. Ale na té pravděpodobně nenajdu svoji nejoblíbenější hru Pottery. Takže asi ne. :D

      Ještě jsem potom viděla LG Optimus L7 II, ale mám trochu strach z výkonu. Baterie je ale prý výborná.
      Chci si vybrat pečlivě, protože mobil budu platit ze svého a nechci si koupit něco, čeho bych potom mohla litovat.


    • Day

      20. června 2014 - Day

      Nebo ještě Zopo ZP700.
      https://mobilni-telefony.heureka.cz...
      ten má 4 jádro a baterka na tom prý špatně není. Já už nevím!


    • Jenda

      20. června 2014 - Jenda

      Nebo co třeba tohle: Huawei G6 4G, iNew v3, iOcean X7 HD, Doogee Turbo DG2014, Xiaomi Redmi 1s :D


    • Day

      20. června 2014 - Day

      Vám to přijde strašně vtipný, ale co když... má ten mobil špatnou baterku, co když bude systém tak zasekaný, že budu ráda, že otevřu jednoduchou aplikaci... Co když?! :D
      Chápu, že každý mobil má svoje mouchy, ale chci si vybrat nějaký dobrý kompromis do cca 4000,- i s dopravou! :D(:


    • Jenda

      20. června 2014 - Jenda

      časem se seká vše, když je toho hodně, pomůže factory reset ;) a před tím záloha dat.. ale osobně mohu za sebe doporučit něco s miui rom, takže telefony od Xiaomi, systém je plynulý.. no do 4000 vypadají dobře asi ten iNew v3,l nebo DooGee, znám pár lidí co si to dovezli z číny a jsou spokojení, výkon to má fajn na tu cenu, takže ty hry budou ok... a dispej je větší ale to je už dnešní doba no.. ale jsou hezky tenké ;)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.