Poradna Sony Xperia L

Autor: | Vloženo: 19.05.2015 000 20:51 | Témata: Poradna Sony Xperia L

Paměť telefonu

Dobrý den, potřebovala bych radu. Mobil mi nedovolí stáhnout už jakoukoli další aplikaci. Píše mi, že nemám dostatek místa ve vnitřním uložišti, i když mám všechny fotky, muziku atd na paměťovce. Nevíte někdo co s tím. Budu ráda za každou odpověď.

  • P.J.

    P.J.

    23. května 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Nastavení ==> Úložiště ==> Přenést data na kartu SD. Případně "Vymazat vnitřní úložiště" - ale v tom případě by mohlo dojít i ke smazání důležitých věcí. Dobré je také projít již zodpovězené rady v Poradně.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Sony XL

      27. května 2015 - Sony XL

      Terezko, když žádáš o radu - podíváš se i jak Ti někdo poradil a nebo jen tak píšeš jaké máš problémy a rada Tě ani nezajímá ???
      Ptám se proto, že na radu vůbec nereaguješ.
      Slušné je alespoň klepnout na palec a ukázat jestli Ti rada pomohla nebo nepomohla (myslím palce pod odpovědí na dotaz - ne palce na Tvé ruce).
      Pokud na odpověď nereaguješ, tak ten, kdo má podobný problém nemůže vědět jestli je navrhované řešení užitečné nebo ne.


    • Tereza

      27. května 2015 - Tereza

      Sony XL,
      řeknu to takto. Na internetu nevysedávám 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Takže mě přestaň osočovat tím, že jsem nevychovaná, že na radu nijak nereaguji. Samozřejmě, že se na radu podívám a dám palec, že rada pro mě byla užitečná. Zkus se navážet do někoho jiného. A nebo ještě lepší by bylo do nikoho.
      A palec na mé ruce? Co na to mám říct! Není mi 10 let a nejsem nějaká blbá náctiletá.


    • P.J.

      28. května 2015 - P.J.

      Milí přátelé,
      poradna neslouží k tomu, aby si tu někdo hojil své mindráky.

      Myslím si, že většinu těch, co do poradny chodí, zajímá jestli je rada na určitý problém dobrá nebo ne. Zřejmě to zajímalo i "Sony XL" a reakce "Terezy" . . . . (ať každý, kdo to čte posoudí sám). Já ze svého pohledu nevidím ve reakci "Sony XL" nějaké osočování a pod.

      Radu jsem Tereze dával já a pochopitelně by i mě zajímalo, jestli jí má rada pomohla. Píše, že "dala palec", ale dposud není žádný palec označený.
      I já považuji za slušné (když už tazatel za radu nepoděkuje), že alespoň na ten "palec pod radou klepne". Ale tím se nechci nikoho dotknout ani vyprovokovat nějaké nepříznivé reakce. Jsem prostě ke slušnému chování vychován.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.