Poradna Sony Xperia L

Autor: Anonymka | Vloženo: 30.12.2013 000 11:47 | Témata: Poradna Sony Xperia L

Anonymka

Anonymka

Příslušenství (Jen?) od Sony

Dobrý den.

Setkal se někdo s tím, že by mobil nepřijal příslušenství jiné značky než Sony?

Sony všude varuje a snaží se nás dokopat k tomu aby jsme kupovali jen jejich věci..
V důležitých informacích které jsem dostala s mobilem se píše, cituji: "Používejte pouze originální příslušenství značky Sony. Použití příslušenství od jiných výrobců může mít za následek vznik bezpečnostního rizika a snížení výkonu."
Tak nevím, ale po přečtení toho mám pocit že mi mobil bouchne v ruce, hned jak připojím sluchátka značky Hama. :D

Předem děkuji za odpověď.

  • Bláža

    Bláža

    30. prosince 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Je pravda, že nabíječky se liší. Např. větší telefony s větší baterií (S4, Z1) mají výkonnější nabíječky a nabíjejí rychleji než třeba nabíječky od Xperie E, Wildfire S atd. a nedoporučuje se nabíjet jinou než přidělenou nabíječkou. Osobně si myslím že se nemůže nic stát, ale přeci jen když nabijete baterku od Xperie E nabíječkou od Z-ka tak to pro tu baterii asi bude šok.

    Sluchátka používám všech možných značek ( Genius, Koss, Panasonic,...) a nikdy jsem neměl problém, ale už jsem tady v poradně četl že některá sluchátka v některých telefonech nefungují. A je pravda že kámoš má sluchátka od Genius a musí je mít ve svém HTC asi o 2mm vystrčená ven z telefonu jinak mu nehrají. A vada sluchátek to není protože v PC hrají normálně (když jsou zastrčená na doraz)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.