Poradna Sony Xperia Go

Autor: | Vloženo: 15.03.2013 000 22:07 | Témata: Poradna Sony Xperia Go

Prosím poradte??

Dobrý den potřeboval bych pomoci,který mobil bych si měl koupit.Nemohu si pořád vybrat pač jsem moc náročný,přemýšlím o Xperii Go který je dost odolný.Xperia Go má malou RAM a nemá NFC i když pořád přemýšlím jestli to NFC budu využít,ale myslím si že do budoucna se NFC hodí nebo ne?Také bych chtěl mobil na internet a pochybuju že mi 3.5 palců bude stačit,teď má SE Xperii Mini Pro a internet je na tom děs a utrpení kvůli malému displayi.Děkuji za odpovědi na všechny moje otázky

  • Richard

    Richard

    16. března 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Já mám SE Xperia Go a jsem s ním spokojený. Internet je v pohodě, jelikož když si zvolíš abys to měl vše v jednom sloupci tak se to dá v pohodě číst. Text se ti při zvětšení zarovná akorát na velikost displeje. A NFC? Podporuje Wifi a Bluetooth, což je jen základní, ale já si myslím, že než se ty různé bezkontaktní transakce a podobné rozjedou budeš si již kupovat nový mobil. ;) Ovšem je to jen můj osobní názor.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Viktor

      16. března 2013 - Viktor

      jo tak díky za radu nejspíš si ho koupím pač je odolnej vůči pádům každej mobil mi alespon dvakrát spadl na zem


    • michal

      18. března 2013 - michal

      jestli chceš využívat mobil i k surfování po internetu , tak bych si vybral něco trochu většího , ale dá se to zvládnout, největší výhoda toho telefonu je asi fakt IP-67 (odolnost vuči vodě a prachu). kterou už sem taky otestoval a prošel na výbornou (dělám okolo bazénů a spadl mi už asi 2x od zakoupení, a prach ani nemluvim) žádný problém, a NFC to souhlasim s richardem. a RAM bych neřešil.. uplně vyhovuje a neseká se ani po updatu.. ;) teď otázka.. jestli se ti prsty na displej vejdou.. :D já mám S Xperia Go. a teď bych ho už nevyměnil! (kamarád má solu a protestuje mu po 2 měsích mikrofon a baterka taky najednou zeslábla.. ale možná vada kusu)


    • Viktor

      18. března 2013 - Viktor

      jo občas surfuju na internetu ale jinak se mi to zdá jako dobrý mobil.Nyní vlastním Sony Ericsson Xperia Mini Pro a má to stejně velký display jako Sony Xperia Go takže s internetem bych s tím problémy neměl už jsem si zvykl


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.