Poradna Sony Ericsson Xperia X12 Arc LT15i

Autor: Vlastousek | Vloženo: 02.10.2011 000 12:45 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia X12 Arc LT15i

Vlastousek

Vlastousek

Porovnání Neo, Arc(Anzu) a LG Optimus 2X

Dobrý den chci se optat plánuji po 2 letech přejít z Tube(n5800) na jinačí operační systém kapku výkonější procesor a hodil by se mi větší displej cca 4 palce. Moje požadavky můžete shlédnout zde: http://www.mobilmania.cz...
A cena max 8tisíc a nebojím se šedivek. Z těchto na mobilmanii cenu splnuji asi jen ty 3 co jsou v nadpisu...
A jde mi o to ktery z nich brat.. LG 2X by se mi líbil ale zatím prý nemá android 2.3.. A pak nějak nevím který popř. z těch SE by byl lepší jaký je mezi nimi rozdíl--neo má menší displej.. TaK vás prosím o nějaké porovnání zda by se u některé z těchto mobilů dal očekávat třeba upgrade na Android 3 nebo který z nich by u vás zvítězil. Díky moc.. Idealně bych bral galaxy S2, ale bohužel je o 2tisíce nad limit :-)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    8. listopadu 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ked ide o porovnanie SE, je tu pár mini rozdielov, najvýraznejší bude asi cena, ... okrem toho Arc má o 0.5 palca vecsí displej, je výrazne tenší, dizajnovo možno niekoho okúzli viac ako Neo. Oba telefóny disponuju hardware tlačidlami čo je podla mňa plus, 8.1 MPx s Exmor R- na fotenie za zhoršených svetelných podmienok , bravia engine.. Proste postavili latku veľmi vysoko. Pri porovnaní s optimus 2x : procesor nie je všetko, xperie disponuju velmi vyladeným a rýchlym systémom,
    pri porovnani má Optimus 2x nevýhodu hlavne vo viditeľnosti na slnku, display je takmer nečitatelný. Vo video s rozlíšením 1080p nevidím výhodu, optimus nepreostruje pri videu, takže xperie ho v kvalite prekonaju aj s videom 720p (pri videu preostrujú) , proste by som si vyberal skôr medzi telefónmi SE ktoré maju minimum chybičiek, narozdiel od optimus 2x..

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Vlastousek

      9. listopadu 2011 - Vlastousek

      Díky nakonec asi ušetřím a půjdu do Xperie MINI pač cena/výkon na 1* takže je jasno


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.