Poradna Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Autor: | Vloženo: 20.07.2010 000 15:02 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Skype, ICQ, Flash

Zdravim. Měl bych dotaz k X10 mini. Zajímalo by mě, jestli umí Skype, ICQ a Flash při prohlížení netu přes Wifi. Pokud by Skype a ICQ fungovaly, tak by mě zajímalo, jestli dokážou upozornit na příchozí zprávu a běžet na pozadí. Někde jsem četl, že to umí novější verze Androidu. Co se týče Flash, tak by mě zajímalo přehrávání videí z netu. Jinak DivX a XviD asi neskousne, že ? Díky moc

  • vladan

    vladan

    20. července 2010

    1/ SKYPE, ICQ umi ... umi i FACEBOOK CHAT, MSN, JABBER, a spoustu dalsich podobnych protokolu ... nejlepsi je na to programek NIMBUZZ ... na skype pak program FRING ktery umi i hlasove hovory pres skype a dokonce i videohovory.

    2/ na pozadi samozrejme bezet umi a umi to odjakziva ... ze to umi jen novejsi verze ? to sis asi spletl s iphonem, android to umi uz od prvnich verzi.

    3/ divx a xvid opravdu nezvládne .. to umí až třeba samsung i9000 Galaxy S, ten si poradí dokonce i s MKV HD

    4/ přehrávání videí z netu je bezproblémové pokud použiješ k tomu připravenou youtube aplikaci ( ta má i optimalizovaný nízký datový tok pro mobilní připojení ) ...

    5/ x10 nepodporuje FLASH, zatím ... je to otázka aktualizace softwaru na novější verzi

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (11)
    • Ne
    • David Vojta

      20. července 2010 - David Vojta

      Díky za odpověď. Aktualizaci softwaru ale vzhledem k Androidu 1.6 prý neplánují. Ještě by mě zajímalo, jestli je na x10 mini stavová dioda na upozornění na zprávy nebo na zmeškané volání. Na mobilmanii píšou, že ano, ale jinde jsem o tom nenašel ani zmíňku. Díky


    • Jirka Barta

      23. října 2010 - Jirka Barta

      Jo je stavova dioda tribarevna nahore vedle reproduktoru. Ukazuje : zelena - prichozi zprava nebo zmeskany hovor, cervena - vybita baterie, oranzova - baterie se nabiji.


  • M.

    M.

    28. července 2010

    http://www.svetandroida.cz...
    stahni si tenhle programek z android marketu primo do founu a prehrajes nyni nove vsechny tyto zvukove a video formaty:

    "avi mkv rmvb mp4 mov wmv asf wma wav mpg ts mpa dvd au mp3 mid ivf aiff ogm ogg cda flic d2v aac roq flac drc dsm swf pls pmp.Audio a video encoding format AAC AC3 DTS FLV4 LPCM ALAW ULAW MPEG Audio MPEG-1 MPEG-2 RealVideo RealAideo Vorbis AVC VC1 XVID DIVX SVQ Theora Bink Theora Bink".

    Procesor je dosti vykonej na to, aby si vklidku prehral serialy a filmy (nejcasteji o klasicke velikosti 350/700Mb). Nemusis je nejprve na pocitaci prekonvertovavat do nizsiho rozliseni pro displej mobilu, na horsi kvalitu, aby to umel bez trhani prehrat - proste zadny sracickovani s tim, z kompu rovnou pretahnes na pametovku mobajlu a muzes koukat... super :o)
    Prehravac zvladne v pohode i titulky s ceskou diakritikou ;o).

    A aktualizace ze stavajiciho Android systemu verze 1.6 na predposledni 2.1 bude probihat cca v zari. Tj ofiko info od SE.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.