Poradna Sony Ericsson Xperia Ray

Autor: Anonym | Vloženo: 07.12.2012 000 12:46 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia Ray

Anonym

Soubory z mobilu do počítače

Zdravím, mám trochu problém. Chtěla jsem si vložit fotky z mobilu do počítače, aby v mobilu nezabíraly místo. Dělám to tak často a bez problému. Dnes se mi to ale nějak nedaří. Respektive - vyjmu je, vložím do složky v počítači, všechno proběhne v pohodě a soubory jsou v počítači, ALE zůstanou i v mobilu. Dělala jsem to tak snad 5x, stále je ale nemůžu z mobilu dostat. Zkoušela jsem je odstranit, ale vždy mi to napsalo: NÁZEV_SOUBORU nebylo možné odstranit. Zařízení přestalo odpovídat nebo bylo odpojeno. Zkoušela jsem znovu připojovat, ale stále bez úspěchu. A jedná se o asi 70 fotografií, odstranit nejdou ani hromadně, ani postupně. Nevíte, co s tím?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. prosince 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tak mně se to stává občas taky,ale vždycky to pak přestane, někdy pomůže mobil vypnout a zapnout, někdy ne... Kdyby problém přetrvával zkuste nastavení - zálohování a obnovení dat - obnovení nastaven (bez vymazání dat) popřípadě obnovte tovární nastavení (to ale vymaže všechna data, takže zálohujte)
    ale fotky můžete odstranit přímo v mobilu přímo v galerii, nebo přes total comander

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      7. prosince 2012 - Anonymní uživatel

      Ano, vyřešila jsem to vymazáním fotografií přímo v galerii, teď už jde vše normálně. Máte-li s tím také problém, pak jsem klidnější, bála jsem se, že je něco špatně v mém telefonu/počítači. Děkuji za odpověď.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.