Poradna Sony Ericsson Xperia Pro

Autor: | Vloženo: 16.11.2012 000 20:48 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia Pro

Distribuce EU

Dobry den,dostala jsem sony xperia pro( distribuce EU)prosím o radu coto promě znamená a zda budu mít s telefonem nějaké potíže?Prodejce mě ujištuje žeje vše stejné jako u tel.s distribuce Cz.Já ale netuším zda třeba při stahování aktualizace nebo něčeho podobného tel.neodrovnám?jinak cz jazyk v tel.mám.děkuji moc za info.H

  • Klára

    Klára

    16. listopadu 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, pokud si dobře vzpomínám, tak jsem při nákupu tohoto mobilu řešila úplně to samé. Ale spíš, aby mi ho někdo opravil, kdyby s ním byly potíže, aby neřekli, že to mám z nějakého černého dovozu. Myslím si, že s tím nebude žádný problém. Aktualizace se stahují z netu a při poslední jsem neměla vůbec žádný problém. Jinak já ho mám z ElektroWordu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Hana

      16. listopadu 2012 - Hana

      Děkuji za odpověd...já telefon zapnu poprve až v pondělí a tak doufám že vše pujde hladce.Ještě se prosím zeptám:je pravda že musím mít zapnuty internet v telefonu ?a proč?Jinak já ho mám z umobile.cz ale koupeny přímo na prodejně(Brno)


    • Klára

      17. listopadu 2012 - Klára

      Moc se v těch inteligentních mobilech nevyznám, i když ho mám rok, tak se mi zdá že ho nevyužívám na 100%, ale mě to ani tak nevadí. Já jsem si dala internet do mobilu od t-mobile, ale dokud jsem ho neměla tak jsem používala wi-fi připojení. Já tedy net nemám pořád zapnutý, žere to baterku a pořád mi chodí aktualizace na aplikace a mě to strašně otravuje a taky mi pořád chodí z FB nějaké zprávy a tak, takže ho mám vypnutý a zapnutý ho mít nemusím. Zapnu si ho, je v případě, že něco potřebuji zjistit na netu a nebo když stahuji z toho obchodu Play nějakou hru nebo aplikaci, jinak ne.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.