Poradna Sony Ericsson Xperia Play

Autor: | Vloženo: 18.07.2014 000 00:23 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia Play

Porouchaný displej

Dobrý den,
problém spočívá v tom, že když zapnu displej (když je úsporném režimu) tak mi nefunguje, ale když vysunu klávesnici, tak funguje. Takže ji musím mít stále vysunutou. Při nevysunuté klávesnici se zobrazí pouze rovné tenké čáry přes celý displej. Nereaguje tam pak nic dokud nevysunu klávesnici. V čem je problém, co s tím dělat?

Předem děkuji za odpověď.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. července 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tento problém je u Xperie Play velice běžný problém. Problém je způsoben prošoupaným "Flex Cablem" z vysunování a zasunování klávesnice. Jediný způsob opravy je, na internetu zakoupit náhradní Flex Cable a vyměnit ho (což nedoporučuji někomu kdo nemá zkušenosti s demontováním telefonů) a nebo pokud je telefon ještě v záruce tak ho dát na záruku. Mě osobně se toto stalo po asi roce a půl používání ale raději jsem si koupil nový telefon než abych riskoval další poškození neodbornou opravou. Pokud opravdu máte zájem si telefon sám opravit zde je video:
    ČÁST 1: https://www.youtube.com...
    ČÁST 2: https://www.youtube.com...
    Flex Cable: http://www.ebay.com...

    Opět ale varuji. Pokud se pokusíte o opravu sám, tak jakmile demontujete kryt okamžitě ztrácíte nárok na záruční servis, proto pokud máte telefon stále v záruce, nechte ho reklamovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.