Poradna Sony Ericsson Xperia Neo

Autor: Martin Paták | Vloženo: 08.12.2011 000 22:12 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia Neo

Martin Paták

Martin Paták

Pár otázek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s hrami? Četl jsem že kvůli tomuto rozlišení nefungují úplně všechny. Je těch co nefungují většina nebo zanedbatelné množství? Dále by mne zajímalo jestli tento telefon bude v prodeji ještě na přelomu leden/únor? Většina obchofů ho již nemá a nevím jestli z důvodu že už se doprodává nebo je ho na trhu nedostatek. jak je to s displejem? Vydrží bez poškrábání při klasickém používání a nošení v pouzdře? Dá se sehnat baterie s větší výdrží? Jak je to s pozorovacímy úhly? nemohu se rozhodnout mezi xperii mini a tímto i když tento bude asi lepší. Bude se aktualizovat na android verze 4.0? Předem děkuji za odpovědi raději si vždy vše zjistím než něco koupím:-)

  • Afforix

    Afforix

    15. prosince 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Xperii Neo už mám dva týdny, her mám spoustu a ještě jsem se nesetkal s žádnou, která by nejela, tenhle mobil má stejný rozlišení a stejný vnitřnosti jako Xperia Play, takže s hrami žádný problém nebude. Pozorovací úhly jsou bez problému, stejně se na displej dívám vždy přímo. Xperia mini je malá, tenhle je velikostně tak akorát, v kapse díky placatosti o něm ani nevím, narozdíl od SE W700i :-) Android 4 je slíben, bude v 1. čtvrtletí 2012, aktuální Android je 2.3.4, naprostá spokojenost.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.