Poradna Sony Ericsson Xperia Neo

Autor: Vlastousek | Vloženo: 02.10.2011 000 12:43 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia Neo

Vlastousek

Vlastousek

Porovnání Neo, Arc(Anzu) a LG Optimus 2X

Dobrý den chci se optat plánuji po 2 letech přejít z Tube(n5800) na jinačí operační systém kapku výkonější procesor a hodil by se mi větší displej cca 4 palce. Moje požadavky můžete shlédnout zde: http://www.mobilmania.cz...
A cena max 8tisíc a nebojím se šedivek. Z těchto na mobilmanii cenu splnuji asi jen ty 3 co jsou v nadpisu...
A jde mi o to ktery z nich brat.. LG 2X by se mi líbil ale zatím prý nemá android 2.3.. A pak nějak nevím který popř. z těch SE by byl lepší jaký je mezi nimi rozdíl--neo má menší displej.. TaK vás prosím o nějaké porovnání zda by se u některé z těchto mobilů dal očekávat třeba upgrade na Android 3 nebo který z nich by u vás zvítězil. Díky moc.. Idealně bych bral galaxy S2, ale bohužel je o 2tisíce nad limit :-)

  • Spillka

    Spillka

    2. října 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    V první řadě Android 3 Honeycomb je pouze pro tablety, takže v telefonech jej nikdy neuvidíte.
    , Kámoš má Neo a ten telefon je takový nemastný neslaný, akorát má dobré fotky, to bych spíš raději bral HTC Desire S. A co se týče Srovnání Arc a Neo, tak telefony jsou téměř totožné, akorát Arc se o dost hubenější, a je i výkonnější díky novějšímu kernelu. Ve focení je asi lepší sice Neo ale Arc zase dýl vydrží baterie. A myslím že půl pálce rozdílu v displeji je taky dost. Takže tak.
    A co se týče, LG 2X, tak ten telefon za ty prachy je dost solidní, akorát má stoje mouchy jao každý LG. A to že má "pouze" Android 2.2 tak to normální uživatel nějak nepocítí. A nejhorším se na to dá flashnout Costum ROM :)
    Takže já resume...Jestli chcete hlavně výkonný telefon tak LG 2X, ale pokud chcete telefon pro multimedia tak Arc.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (1)
    • Anonymní uživatel

      5. října 2011 - Anonymní uživatel

      Neo a Arc jsou v podstatě totožné, ale větší výdrž baterie je rozhodně u Nea.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.