Poradna Sony Ericsson Xperia Mini

Autor: | Vloženo: 09.01.2012 000 08:01 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia Mini

Stahování

jak mam stahovat hry a aplikace s počítače do mobilu???
jo a mam stazenej pc companion 2.0 ale nevim jak s nim pracovat

  • Dominik Chuchlík

    Dominik Chuchlík

    9. ledna 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    1. Pripojit Telefon pres USB. Pokud se zepta, vybrat rezim pripojeni jako "Rezim Velkokapacitni uloziste (MSC)", pokud ne, tak nastaveni->Sony Ericsson->Moznosti pripojeni->Rezim pripojeni USB. Dale vyuzivat jako Flash disk, ale v telefonu s ni nelze(po dobu pripojeni) pracovat.
    2. Nechat aktualizovat SE PC companion(pokud potrebuje), pripojit telefon pres USB. Rezim pripojeni vybrat "Rezim Prenos souboru (MTP)"(nastaveni->Sony Ericsson->Moznosti pripojeni->Rezim pripojeni USB) a v PC comanion vybrat polozku Spravce souboru. V tomto rezimu jsou data pristupna jak v telefonu, tak v pocitaci.
    3. Je tu moznost presunu souboru pres WiFi, napriklad za pouziti aplikace AirDroid( https://market.android.com.... ), kde je potreba aby telefon a PC byl pripojen na stejnou sit WiFi. Spustite aplikaci, opisete IP adresu a port do weboveho prohlizece, zadate heslo(generovane samotnou aplikaci, vetsinou 4 mistne) a zobrazi se Vam jednoduche rozhrani, kde muzete presouvat soubory, kontrolovat stav telefonu apod.

    Pokud potrebujete vedet neco konkretniho ohledne SE PC companion, tak se ptejte.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • honzas

      9. ledna 2012 - honzas

      dekuji


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.