Poradna Sony Ericsson Xperia Mini

Autor: | Vloženo: 03.11.2011 000 21:23 | Témata: Poradna Sony Ericsson Xperia Mini

Sony Ericsson nebo Nokia?

Můžete mi někdo prosím poradit, chtěla bych vědět, od někoho kdo se v tom vyzná, který telefon je lepší, který koupit, jestli raději Sonny Er. např Xperia Mini či jiný, nebo nějakou Nokiu, třeba NOkiu 700 či jinou.. ale lepší na "všechno", nějaké co mají 3-5 Mpx foťák, poslech hudby, video (jestli přehraje avi i jiné lepší formáty, třeba matroska), svítilna (jako u staršího typu Sony k750i), xenonový blesk, ukoly, poznámky (i ty na heslo), stopky, minutky, GPS, procesor, kapacitní display,... prostě vše možné aby to obsahovalo :-). poradíte někdo? Ale také pokud možno do 6 tisíc kč maximálně. Pořád prohlížím, pročítám Nokie i Ericssonky ale nemohu nalézt, "ten pravý pro mne". Děkuji za odpověď.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. listopadu 2011

    Jednoznačne SE nebo samsung .. Nokia nikdy.. aspoň ne pro mě. Protože simbian je mrtvej. Nokia nikdy nebude mít android pokud vím a symbian nemá téměř žádnou podporu aplikací. Nokia se ubírá směrem WIndows phone a to je podobný.. Pokud mohu roporučit tka prakticky cokoliv s Androidem a dle Vašich požadavků :) Třeba SE mini. Výborný výkon za směšný prachy. Pro srovnání dám příklad HTS WIrldfire S které je dražší a nemá takový výkon. Navíc Má SE androida a na amrketu je aplikací na hudbu, poznámky, kalendáře tisíce :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      3. listopadu 2011 - Anonymní uživatel

      a jaká cenová kategorie? podle toho se dá pomoct nalázt ten pravý ;)


    • Markéta Ch.

      4. listopadu 2011 - Markéta Ch.

      No říkala jsem si že ten SE bude asi nejlepší, nějaký od 3 do 6 (7) tisíc Kč. Zaujal mě dost ten SE mini, nebo i SE u5 vivaz, jenže u tohoto je blbý, že má Symbian. Už jsem o tom někde slyšela že Android je lepší. Takže by mne zajímal nějaký co bude mít opravdu mnoho funkcí a skvělých a nebude ani moc drahý, maximálně fakt těch 6 až 7 tisíc (když se najde levnější, tím líp ;-) ). Hrozně jsem si zvykla u mého starého SE k750i na to světélko kterým se svítit jako baterkou ve tmě, GPS bych potřebovala, jelikož se věnuji geocachingu a do telefonu se hodí... ale to má už asi většina... A jelikož mám ráda kvalitu fotáků a videa, tak tím HD nepohrdnu. No tak nějak. Prostě čím víc funkcí, tím líp.. :-)


    • Anonymní uživatel

      4. listopadu 2011 - Anonymní uživatel

      Já vlastním Nokii C7 a jsem maximálně spokojený. Bezplatná navigace, FM vysílač, pěkný design, pevná konstrukce, pohodlné rozložení menu ve složkách (není všechno naplácané na sobě). Jediné, co mě mrzí, je absence autofocusu. Navíc má přijít už druhá letošní aktualizace Symbianu^3 (nebo Anna) na Symbian Belle, který by měl spoustu much doopravdy vychytat.
      U Androidu vidím snad jen 2 větší výhody, a to možnost většího přizpůsobení telefonu k obrazu svému a větší množství aplikací na Marketu. Ale to ne každý může využít.
      Takže záleží, co je pro vás prioritní. Pokud si s telefonem budete hodně hrát, volte raději telefon s Androidem. A nové Xperia vypadají nádherně - Xperia Ray (vybavená žiletka), Xperia Neo (designem podobná staršímu Vivazu) nebo Xperia Mini / Mini Pro (novější verze X10). Jejich cena se pro český trh pohybuje od 4,5 (Xperia Mini) do 7 (Xperia Ray) tisíc.

      Náš e-shop nabízí telefony určené výhradně pro český trh.


    • Markéta Ch.

      4. listopadu 2011 - Markéta Ch.

      Z Nokií mě hodně zaujala N8 a N95, akorát jsou dost drahé, ale jinak skvělé.
      Hodně teda uvažuji spíš nad tím Ericssonem z řady Xperia. Ty Mini, (Mini a Mini pro) vypadají hodně dobře. Oba jsou stejné, jen ten Mini Pro má něco vylepšeného? Dočetla jsem se, že má přidanou výsuvnou klávesnici pro pohodlnější psaní, ale ještě něco lepšího je na tomto telefonu než předchozí verze?


    • Markéta Ch.

      4. listopadu 2011 - Markéta Ch.

      Nevíte někdo, jestli má Xperia Mini HD video/foťák?


    • Anonymní uživatel

      5. listopadu 2011 - Anonymní uživatel

      Jo má HD video


    • Anonymní uživatel

      7. listopadu 2011 - Anonymní uživatel

      Je bezplatná GPS i na Sony Ericssonu? :o))


    • Anonymní uživatel

      7. listopadu 2011 - Anonymní uživatel

      proč nehledáte ?? tady je X desítek odpovědí a dotazu na tohle. JO JE: IGO8, sygic čí cokoliv jiného heldat googlit


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.